Förresten

så har jag fått en digital kamera eftersom min förra barka så nu kanske de kommer lite mer bilder och sånt, då vet ni. Heuheu


Nu ska jag

gå och lägga mig, Eve har gått och lagt sig och sover nog nu så ska nog göra likadant:) Jag fyller år om typ 20 minuter så grattis till mig då:) Jaja sovgott!

:(

Nu har jag färgat bort min utväxt om nån ville veta. Blev inte att fara till Robin för mamma surar äver massa småsaker och vägrar skjutsa mig. Imorron äre nå återträff på skolan och jag ska fara dit med Eve typ kring ett. Efter det far jag till stan en snabbis och sen får jag hoppas att jag kan vara med Robin. Nu ikv blir de dhw, ha en bra kväll!

Godmorgon

Har just ätit frukost och nu sitter jag här och väntar på att mamma ska komma hem och färga mitt hår. Något som var jävligt läskigt var då jag steg upp och gick till köket för att göra mig en macka, då var allt knäpptyst och inga lampor var på eller något men när jag väl sitter vid datorn och äter så hör jag hur det låter i vardagsrummet och tv är på + taklampan, och jag är själv hemma, fyfan vad jag blev rädd. Senare idag ska jag väl vara med Robin och jag ska nog sova där också, jaja ska gå och fördriva lite tid nu. Hade!




Måndag

Jag tror jag ska gå och slagga i soffan nu, har ändå ingenting bättre för mig. Spillde för ett tag sen ut massa jävla pärlor på golvet, så har stått och plockat upp dom en bra stund nu. Aja hejsssssssss!



Nuså

Nu har vi köpt en ny dator, känns jävligt bra. Måste också passa på att berätta att jag fyller år på fredag:) Och jag har fått 1000kr av pappa och dom +att jag kommer väl säkert få en slant av farmor också så då har jag råd med ett gymkort. Jag och eve ska börja gymma på Nautilus eller vad det nu heter känner mig jävligt hurtig, jag har sagt att jag ska börja för länge sen men nu blir det, bra jennifer(Y)hehe. Aja ska nog gå och äta nåt, känns som att jag skriver det ofta men jag vet inte. Hade!



så ska jag se ut när jag är klar;-)eller så inte



Ingen dator

Hemma har jag ingen dator, så kan aldrig skriva. Men skriver bara för att fördriva lite tid på skolan, men måste fortsätta nu. Skriver väl inte så mkt mer innan datorn är fixad, hade!

Pussss

-

Sitter hos eve nu, fick veta av mamma att våran dator har kraschat. Så nu är ju typ alla bilder och allt borta, känns ju lite surt. Jaja tänkte bara om nån ville anteckna, pusstja

lördag

Vaknade klockan 9 och kunde inte somna om så jag gick och satte mig framför tv med mamma. Snart ska jag till Eve, vi ska väl planera lite inför våran fest och sen på kvällen ska jag vara med henne och Andreas. Ska även sova där, känner att det var längesen sist, typ en vecka!

Kom på att

jag fyller år ganska snart, den 30onde oktober. Jag vet att du läser min blogg mamma så här kommer min önskelista ;-)

Presentkort på typ Cubus, Gina eller Vera
Norrbottens ring i silver
Uggs
Jacka
Pengar, (kanske lite tråkigt att önska sig, men jag och eve sparar ju till en resa så :) )
Ny platt tång
Smink
Gym kort
Smycken, hade velat ha nå fint navelsmycke att få byta till när jag får byta
Hål i tungan


Och sen kom jag inte nå längre, fyller kanske i den mer sen :)


Pusstja


Papa Roach



Tack linnea

som hjälpte mig med bloggen, jätte snällt :)

sjuk

Har inte mått nå bra idag, men i morron får jag hoppas på att jag mår bra för man missar så mkt i skolan. Orkar inte skriva nåmer, sovgott!

puss


kom just hem

Nu sitter jag och lyssnar på musik och tänker ta mig något att äta. Sen ska jag typ chilla sönder framför antingen tvn eller datorn. Kul liv. Jaja, hade!


Pussss

fan vad störande!

jag har suttit och försökt mig på det här med bloggdesign hela jävla kvällen, sen nu när jag tyckte jag hade gjort en hyffsat fin så försvann den bara! Inte min dag idag, ska nog sleepa nu:)



den hade jag hett som header och nu kommer jag inte ihåg hur jag gjorde.. nån måste lära mig


pusssSSsSSsSSSs

blev på dåligt humör

så jag känner inte för att sitta och dryga framför datorn, tror jag ska slagga

RSS 2.0