GÄSTBLOGG

Gick in på jenkis blogg nu, hon byter aldrig lösen.

Det är cornelia här ni vet personen på bilden nedan:





















Vill ni veta vad jennifer gör? Ja hon sitter och byter lösen på allt för att alla hackar sig in och svarar på irriterande vän quizer så alla blir irriterade.































Meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen...för övrigt är JAG hungrig säkert jenkis och hon brukar vara det. Hon kanske köper en kinder för ovanlighetensskull.... vad vill ni mer veta? Nå pinsamt och jenkis ja de kan ni få veta.

TYP NÄR HON EN GÅNG SKULLE GÅ UT FRÅN MATSALEN OCH FASTNA I EN AVSKILJEVÄGG MED VÄSKAN OCH HÖLL PÅ ATT DRA MED SIG DEN OCH RIVA NER DEN. ALLA SKRATTA. HEHE








AVSLUTAR MED DEENNA SÖTA BILD PUSSSS


S ö n d a g

Igår var vi i stan mestadels av kvällen, och det var faktiskt riktigt roligt!

Nu sitter jag bara här och känner mig äcklig och funderar på om jag ska orka gå och duscha, men jag är så sjukt trött sen igår att jag dör snart. Det enda jag vet att jag ska göra ikväll är att se BigBrother, brukar som aldrig se på tv men det är det enda programmet jag ser. Älskar Gurkan, han är så jävla skön!





Jaja jag ska kanske tvinga mig själv att göra några situps nu, så jag kan sova gott och veta att jag gjort någonting bra idag iaf.Hehe.


Lördag

Ska strax slänga mig in i duschen, ikväll blir det att dra till Malin och vara där med några brudar. Vi ska väl kanske spela några sällskapsspel och dricka lite, låter som något för medelålders kvinnor men det blir nog najs. Hoppas på att vi åker in till stan också, vilket alltid brukar bli eftersom att två av brudarna just klarat körkortet!


PEACEEEEEEE

Round it Goes




Tur att man har friska kompisar..... ;-)

Oj vad dryg jag såg ut, men jaja :-)


Lite shopping under veckan



Fikade med Cornelia, men fick inte ta någon bild på henne

Örhängen från h&m, jätte billigt! 30 kr

Skor från Dinsko, fick dom av mamma. 99kr

Ring från Indiska, 69kr

Nagellack från Cubus, 3 för 50kr!

Kavaj från h&m, 299kr

Och flåd! Plus några cider, blir myskväll ikväll :-)

Har solat också, grymt skönt!


Lite bilder




När jag var ute och gick, riktigt fint väder!

Bjöd Cornelia på fika på kvartersbageriet när jag insåg att jag hade ungeför en hundralapp kvar på kontot, oväntad tur!

Min bejb! ♥


Gjorde ett mjölk test på mammsen. Gick inget vidare för henne, hon fick 1,5 av 9 möjliga!

Dag 28: En tokig bild.


Fear of the dark




Dag 27: En bild som du alltid skrattar åt.


Dag 26: Någon/några du alltid har roligt med.


Dag 23: En bild från i sommras.


Dag 22: En bild på en tid du saknar.


Dag 21: En person som alltid ställer upp för dig.


Dag 20: En bild på dina närmaste.


Fredag

Vaknade för ett tag sen av att Malin ringde och väckte mig, dom kommer och hämtar mig efter att dom varit på sjukhuset. Då far vi till skogen och dit kommer även Hanna, vet inte vad vi ska göra men något kul hittar vi nog på. Jag är sjukt godis chips och flåd sugen så  hoppas att jag har kvar pengar på kontot så jag kan köpa en hel del onyttighetet......muuums

orkar inte lägga ut nån bild heeeeeeeeeeeehee


Dag 19: En person som är snygg.


Bad day.

Fick nyss nå emotankar, blev allmänt ledsen och vill bara skriva av mig.
Jag vet inte vad jag vill och det är det som gör mig så himla förvirrad, jag vill en sak ena sekunden sen då jag har det vill jag inte ha det längre. Syftar inte på någonting speciellt, men jag är så sjukt förvirrad just nu att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag vill känna att jag duger som jag är och inte behöva spela nån jag inte är, jag vill känna närhet och trygghet precis som jag gjorde tidigare och jag vill känna mig behövd och älskad. Jag vill ha någon jag kan berätta allt för och känna att det stannar mellan oss. Jag vill börja om på nytt och bara spola över all skit i mitt liv. Jag vill så gärna ha någon som tar hand om mig, håller om mig och säger att allt är bra.  Någon som säger att den alltid kommer finnas där oavsett vad som än händer, och som lovar att göra allt för mig. Det är så lätt att spela glad och bara dölja allt, men när man väl sitter i sin ensamhet och inte har ett piss att göra så börjar man känna efter hur man egentligen mår, eller iallafall jag. Som nu, då sitter jag här och tycker så jävla synd om mig själv, sitter här och darrar läpp medans jag skriver. Men jag gör inte det för att någon som läser min blogg ska tycka synd om mig, det gör jag bara för mig själv och det får mig att må bättre.

Dag 18: En bild på din fritid.


Dag 17: En ovanlig bild.


Dag 16: En bild på dig själv.


Dag 15: En person som du vill vara med.


Dag 14: En bild som påminner dig om gamla tider.


-






Sjyyyyk

Kom just hem från björne, och nu sitter jag och väntar på mat. Håller jävlat på svälta bort! Eftersom att jag är sjuk och allmänt hängig så blir det att ta en chillkväll med min mor, skönt.

Igår var vi och åt på max och efter det drog vi och bowlade. Känner mig som en hemsk person eftersom att Ronja frågade mig tidigare igår om jag ville hänga med henne tackade nej för att jag hade feber och senare for och bowla osv. Om du läser det här Ronja så vill jag bara säga förlåt, jag är en sjukt elak människa!




Dag 13: Du och någon klasskompis.


Dag 11: En person du kan berätta allt för.


Dag 12: En bild på någon du har varit kär i.


Dag 10: Någon du tycker är väldigt snäll.


Dag 9: Någon i din släkt.


RSS 2.0