Lördag

Kom för en stund sen hem från stan, vi har varit och ätit kebabtallrik på blå ängeln och det var sjukligt gott! Har inga planer inför ikväll förhoppningsvis hittar vi på något men vad återstår att se.

Brownieeee

Känner mig ändå nöjd i brunt hår, fastän jag helst hade velat ha ljusare hår nu till sommaren.





stressad

inte många dagar kvar till studenten nu och en fett stressad tjej här. har massa saker kvar och kan verkligen inte tänka på någonting annat än skolan. fick hem löshåret idag så det är ju en positiv sak. emil och robin har spelar diablo hela dagen och nu är dom och käkar någonstans, är fett ensam för som är som i trans framför det där himla spelet. får underhålla mig med att gosa med dogsen som vi tar hand om nu i veckan, sen så får jag väl gå ut och klappa på fåren lite om jag vill ha mer sällskap.
Mysipys
Ska färga håret brownigt igen
Snyggis

Ingenting vettigt

Jag har egentligen ingenting vettigt att skriva. Har inte rökt sen nångång igår eftermiddags och känner mig riktigt stolt. Ska verkligen försöka sluta för det sabbar så himla mycket. Funderar på vad jag ska göra för mat idag, det är verkligen ett stort frågetecken. Nä nu ska jag gå ner och slå på en tvätt och fundera lite. Ha en bra söndag!


f.e.t.t.o

Vill bara döda någon just nu, känner mig så himla arg på mig själv. Åh, varför ska det vara så jävla gott med mat och godis och chips och dipp och cola och choklad och ja ni fattar. Haha, jag har blivit ett fetto rent utsagt. Jag har ett väldigt jobbigt problem just nu och det är att jag har just smällt i mig en hel marabou kaka och i köket finns det chips och dipp. Hm, just nu vill jag bara träna tills jag dör typ men min andra hjärnhalva säger åt mig att mumsa lite på det eftersom att dom väntar på mig. Haha åååh, nu när jag läser själv vad jag skriver så låter det ju helt sjukt.


Avslutar med en oldie, peace man

Hahah


Hittade någonting jag la ut tidigare för nått år sen, började små skratta för mig själv. Så himla mobbad, så min humor.


c.eriksson säger:

njaaa

du ska se mig

långkallingar, täckisar, powerskor, linne, fleecekofta, megafluffjacka o värsta gayiga mössan plus typ världens varmaste handksar

jag är typ varmare

ute än inne haha


Gulligt

att många klickar sig in på min blogg varje dag fastän jag nästan aldrig skriver. Jag verkar inte vara någon blogg människa men försöker lite då och då. Jag kan ju lägga upp lite bilder så blir min blogg kanske lite mer rolig :)
Teneriffa
Teneriffa
Teneriffa
Teneriffa
Teneriffa
Malin och Sara
Jag och Sanna
Haha, sweet
Mami och Sara i Teneriffa
Tina och Johan, så himla gulliga!
Viktor, jag och Ludde
Gulligt gaypar på karaokebaren
Glad Sara på karaokebaren!
Så jäkla kul alltså, som att jag saknar planet fun!
Hemma i sverige igen!
Cornelia är på G hos Ida
Hos Ida
Älskar att smygfota
En egopic på de va

RSS 2.0