onsdag

Igår så var jag med natali ,vi typ for till vårdcentralen och så .Sen på kvällen blev det att hon skulle sova över för en sak ,men vi såg typ på dhw och satt vid datorn och lekte coola :):).


Hehe fråga inte vad jag håller på med ..

Idag så har det varit en rätt kort dag ,vi slutade klockan två . När jag kom hem så skulle Natali komma förbi och hämta något ,vi fastnade på på nått spölklipp på youtube .Fyfan vad läskigt alltså! kommer typ aldrig vara själv när det är mörkt och jag som redan är mörkrädd ,nu blev det ju bara värre :/ :)haha.När hon for så gick jag iväg till Tina för att låna skidor till på valls imorron. Seriöst ! Jag har aldrig sett fulare skidor ,aja det spelar väl ingen roll men jag har aldrig åkt skidor förut så jag kommer nog skämma ut mig !Men jag ska iaf försöka och göra så bra jag kan ,heuheu.


Hehe ,kommer typ lysa upp i backen ;):O




höhöhöhöhöhöhö
pizza in ma <3..h3h3


PuSs

tisdag

Just nu sitter jag med Hanna i datasalen och vi kollar på flygbiljetter och checkar raggningsrepliker ,haha .
--------------------
Här har du 500:-, sup tills jag blir snygg!
--------------------



Hanna er sweet :)

PuSs

måndag

Planerna blev ändrade ,jag ska till Natali nu skriver kanske när jag kommer hem :).


PuSs

mååååååndag

Jag sitter just nu och väntar på att Natali ska komma , känner att jag inte riktigt vet vad jag är på för humör just nu .Men när hon kommer så blir jag nog på lejd humör som vanligt ,känner att jag vill skratta å då är hon riktigt bra att ha ! :)Heuheu

PuSs

måndag

Vad heter du? Jennifer
I mellannamn då? Kristina ...
Dina smeknamn? Egentligen ingenting ,men typ jenkis
Vad spenderar du dina pengar på? Allt möjligt ,typ godis HE-HE ,kläder,smink,och sånt .
Antal kuddar i sängen? En stor typ avlång kudde ,räknar den som två ;)
Är du allergisk mot något?
Har du haft sex idag? Nepp
Nästa mål i ditt liv? För det första ska jag nog ta och skaffa mej ett ,sen vet jag inte :)
Hur svarar du i mobilen? Typ hallå?
Vem ringde du senast? Mami


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng:
Jag :)
Såg dig gråta: Mami
Fick dig att gråta: Venne
Du gick på bio med: Kommer inte igåg ,det var typ 124135år sen jag senast var på bio :)
Du gick på stan med: Rebbis tror jag
Skickade ett sms åt dig: Natta
Sa att du var söt: Ingen


HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? Jo
Bråkat med ditt husdjur? Naah , det ger inget  x)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? Näh :)

SAKER
Tar du droger? Ehnääh
Vem är din bästa vän? Venne, har ingen riktig bästa vän
Vad är du mest rädd för? Mörker,ensamhet och läskiga saker som man typ blir galen av som typ vad som händer då man dör ,hehe.
Vilka kläder sover du i? Trosor och Bh
Vart vill du gifta dig? Kyrka :)
Vad hatar du verkligen? Att vara ledsen
Har du varit kär? Mjå
Gillar du att ha folk omkring dig? Jo men det är skönt IBLAND att vara själv också
Några piercings/tatueringar? Öron om det räknas ,och i näsan
Vill du gifta dig? jo men inte än :)
Vill du ha barn? Vet inte ,iaf inte än


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? Nepp ,tror inte det
Köpt någonting? GODIS ...
Varit sjuk? Nejdå
Sagt "jag älskar dig"? Nej
Velat säga till en person att du älskar den? Nä tror inte det
Träffat nån ny person? Nepp
Saknat någon?
Kramat någon?
Kysst någon? Nej


SENASTE
Låt du hörde: Avril laving
Film du såg:  Nån jätte bra film med Hanna ,kommer inte ihåg namnet på den :)
Sak du stal: Kommer inte ihåg
Mat du åt: Nå skolmat
Människa du slog: Kommer inte ihåg,slåss inte :)hehehe-he
Stora bussresan? Inte så stor ,typ från A-jaur
Långa telefonsamtal: Rebbis
Dusch: Igår


PuSs


måndag

Åhh asså jag känner mig så onyttig ,och jag kan inte hålla in på sötsaker ! Är typ sockerberoende .Just nu sitter jag och äter på en marabou digistive.. men egentligen är jag sugen på morötter och dipp ,Hanna vill du följa mej och köpa det ikv ,isf om du läser hejna hör av dej !:) Ska försöka hålla inne på onyttigt som man mår dåligt av efteråt ,och ist börja käka morötter ;)Vi får se hur det går ,hehe.





snygging (;


PuSs

söndag

För det första vill jag säga att jag verkligen inte orkar blogga ,funderar på tabort den.Sen för det andra vill jag tacka Tina för att hon fixade min blogg  :)Tack tack ! För det tredje så är det sjukt fint väder i dag ,hoppas det blir lika bra väder då vi ska till valls med skolan :):).

Har inte gjort något spec i helgen ,igår så var jag med Hanna och Rebbis och vi såg melodifestivalen .Jag sa till dom att snälla snälla snälla låten och orpera låten var topp tippade ,men dom trodde mig inte så det känns ganska bra nu i efterhand ,ägda ;)Själv så hoppades jag på att måns eller heat skulle ta hem det ,men det har ju blivit så att det är sjuka låtar som vinner i det stora hela nuförtiden .


(N)

(Y)                                                                  (Y)


PuSs

Torsdag

Idag slutade vi tidigt som vanligt, jävligt skönt. Efter skolan följde Rebbis mig hem. Jag var snäll och färgade hennes utväxt :)Efter det var vi duktiga och städade i köket åt mamma hoppas hon blir glad ! Sen gick vi hem till Rebbis och då åt vi typ lite fika och lite godis.

Imorgon händer det inte så mycket ska nog vara med Dima, Rebbis och Hanna. Vi ska cykla, det är så jävla kuuuul. Sen ska vi se film och ha myskväll med chips och sånt. Sen kanske vi även ska titta förbi Tobbe för han fyller år så vi ska ge han en present för Dima är så bra kompis med han, men inte blir vi länge där :). Hoppas inte nu mamma hindrar mig för att umgås med mina underbara vänner!!!!!

PuSs

Hehe


onsdaaaaaaaaaaag

Heeeeeeeeejsan ,jag kom just hem från rebbis och tyvär blev det inte att vi joggade ,hahha ;) När jag var påväg dit var jag taggad på att röra på mig och så, men då jag kom dit låg hon typ och sov så då tappade jag taggen .Haha ,jag ska börja träna eller asså inte tränaträna men börja röra mig mer ,för idag insåg jag hur otränad jag är ,haha . Alltså om man sitter på golvet och sträcker ut benet åsså ska man ta tag i foten ?Det klarar jag inte ,och jag kan inte ens sätta upp benet på ett bord ..om någon nu fattade det där ,heuheu. Nu ska jag datanörda mig en stund sen blire att sätta i hårinpackning och se på greys.



PuSsssssssssssssssssssssss


onsdag

Idag har det varit en kort dag men den har varit grymt tråkig så det har kännts som om det vore en evighet . Jag kom nyss hem från skolan och tänker ta mig något att äta innan jag ska ta på mig något som jag kan jogga i ,sen ska jag jogga iväg till rebban och få med henne .haha ,hoppas det går bra !
PuSs

tisdag

Idag tänkte jag slänga in nån bild på håret ,på vissa ställen äre lite blont i topparna men jag får leva med det tills jag köper ny färg :)



PuSs


Brunett IGEN :)

Nu är det så att jag inte trivdes i mitt ankblonda hår ,så det blev bara att färga bort !:) Jag vet inte om jag är nöjd än men ska torka håret och fixa det sen kanske det kommer in nån bild här i bloggen .


PuSs


Asså CP är det enda jag kan säga

Jag orkar egentligen inte blogga men det känns som att jag vill få bort massa tankar men kan ändå inte skriva det här i bloggen för jag vill inte ge ut så mycket av mitt liv .Så jag pratar med Rebbis om sånna saker ist och drar ett streck för allt som hänt och börjar om på nytt.Inte så lätt kanske ,men jag får väl skylla mig själv och får ta en dag i taget. Jag skämms och det kommer aldrig hända igen ,jag lovar ! Förlåt förlåt och förlåt men gjort är gjort .

Rebecca du är min bästa vän och det är ingenting jag bara säger duvet när ,du är verkligen det och du betyder så sjukt mycket ! <3





PuSs

RSS 2.0