torsdag

Sitter just nu och äter frukost och funderar på att snart börja bege mig till skolan, chill dag för jag har bara två lektioner och slutar typ 25över 10 ;D.Idag är det valborg och jag har inga planer för det verkar som ingen har tid eller kan. Men får se hur det blir med det, nu ska jag iaf gå och borsta tänderna. Hadet så bra!

PuSs

-

Alltså fan vad jag velar hit och dit, det blir nog dom hära istället för dom är bättre för mina fötter. Dom är från HM och kostade typ ändå bara 98 kr.

Kommer säkert hinna ändra mig innan jag beställer dom men dom vill jag helst ha för att slippa klacken som gör mina fötter värre. Och ja jag vet att dom ser ut som dina rebbis men jag hoppas det inte gör något.

Nu ska jag återgå till mattepluggandet..

PuSS

-

Surt, dom fanns inte för dom är typ slutsålda runt om i hela Sverige typ. Men det blir annars att beställa dom hära om vi inte hittar nå i Luleå imorron.
PuSs

Onsdag

Kom hem från stan för ett tag sen, hittade två fina skor som inte fanns i min storlek men som jag ska betälla på internet. Tror jag ska ta och beställa dom hära nu:).

Typ bara vanliga med liten klack.

PuSs

-

Inte kul att komma hem från ett cpsamtal på skolan och veta hur sär man är, orkar inte med skolan seriöst. Åhh, låt mig slippa helvetet ;o.
Men det går ju såklart inte så nu måste jag lägga ner allt på matten så jag mest troligt kan ta mig in på det jag vill gå som dock inte har höga poäng. Bra att jag har ärvt dina kloka gener min kära mor(Y);(.



inte puss!

Tisdag

Idag har dagen varit hyffsat bra ändå, började med två vanliga lektioner och sen skulle vi på nå skolbioskit. Efter det så fick jag på stan med Natta och Madde och jag köpte lösögonfransar, ett armband och strumpbyxor.



söt tjej ;)

Ändå snyggt ;D



Tobbizz ;D

Dimis ;D

Nattis ;>

duktigt ;)


Sötewiii :)

Rebbis och Jenkis :)


vi träffade Anna och Julia också :)

Madde :)

Elias ( :

:)

Jag gillar nte min "nya" mobil,den tar så sega bilder tar typ ett år om man vill fåså inte bilden blir suddig. Grymt irriterande, Jaja.


PuSs


19.35

Känner mig trött så jag tror jag ska ta och lägga mig nu, ändå chill imorron att vara helt utvilad. Aja, godnatt !

PuSs

Måndag

Idag har dagen varit långtråkig och inte rolig alls, imorron är det typ utvecklingssamtal och jag längtar inte.
När jag skulle köra hem från skolan började det att hagla och det var svin kallt för jag hade inga vantar, när jag kom in var mina händer knallröda, men lyckades dock inte fånga det på bild.


Syns inge bra -.-


PuSs


:)

Såg nyss att det var besöks rekord för mig igår (A). haha

-

Ikäll blire typ parlamentet och sen sova, har sjukt ont i magen så vill sova bort det.
Ursh.

PuSs

söndag

Kom just hem från stan med Jesson, det blev att vi köpte min examensklänning och fin var den! Tänkte gå ut och sätta mig i solen och steka lite, men här kommer några bilder från idag.



Den var som söt men den hade konstig form ;S

:)

Dissa ansiktet ,heuheu. Men klänningen var söt :)

Mkt folk på stan ;)

.

Söta tanter sjöng i gallerian :).

Jesson

Jessssson



PuSs

Söndag

Hola ! Jag vaknade för ett tag sen och sitter just nu och äter frukost, ingenting klår rostat med mjölk ;).Idag ska jag och Jesson fara på stan och kolla på examenskläder, inte för att så många affärer har öppet men nått måste ju ändå ha öppet. Så det är det som prioriteras först, sen efter det så blir det nog bara att chilla som på alla andra söndagar.
Adios!

PuSs

Lördag

Ikväll blir det robinsson och godismys för min del, ha en trevlig kväll.

PuSs

-

GE MIG SOMMAR NU !



hehehe...pdol -08


PuSs


Lördag

Igår var vi på hortlax discot och det sög jävlat cp om ni frågar mig, var helt otaggad och det var svin dålig musik också. Idag har jag suttit ute i den varma solen,fan vad härligt! Senare vet jag inte vad som händer men får väl bara bli att chilla, eller om nån vill hitta på nåt. Ha det så bra.



PuSs


Onsdag

Idag gick vi inge länge, så jag och rebbis for till stan och jag köpte en bikini,hårhärg och nagelack. Kan inte köpa så mkt eftersom jag måste låsa upp min mobil från telia som går på 300kr. Annars har jag inget mer att säga, hadet !





PuSs

-


 

Show me what it's like
To be the last one standing
And teach me wrong from right
And I'll show you what I can be
Say it for me
Say it to me
And I'll leave this life behind me
Say it if it's worth saving me


Tisdag

Heeeeyy, känner att jag inte orkar blogga "som vanligt", får ta tag i det. Jag duscha för ett tag sen och nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på musik. kväll äre d.h.w om nu nån fattade min förkortning ;D.

Nu på fredag är ju hortlaxdiscot, och jag hoppas det blir kul och mycket folk! Ska du dit?: )))))


PuSs


tack

Tack till Linnea som tog sig tid och fixade min blogg, och den blev jätte fin enligt!


Och tack till Sofia som hjälpte mig med profilbilden och den jätte söta texten!



puss på er :)

Åsikter

Nu vill vi ha en massa kommentarer här!
Erkänn alla att Jennifer är den vackraste, gulligaste, snällaste, trevligaste och härligaste tjejen att vara med.
Och som jag märkt det skapar hon alltid första intrycket som ett bra intryck.
/ Sofia


bilderna

tänkte bara ladda upp bilderna från ikv, ändå skönt att chilla men börjar känna behov att få göra nåt kul nu. Hoppas jag får kul imorron, och jag hoppas ni också får en jätte bra lördag. Desutom funkar nog fittpixbox imorron också, sjukt irriterande!


c00l tjej (;

störande ........


skabbdag

Jag är en grym fotograf ;>

chill.

fan vad gott :)

jesson i egen hög person, eller hur man nu säger ;D

-

nååh

puss på dagens räddning

hehe

PuZZZZZZZzzzzzzZzz


Mys

Ikväll blir det chill kväll med godis, chips och påskmust! Västa mys, nu börjar talang å ska gå och se det.
Lägger in bilder senare ikväll:).

PuSs

fredags mys

Ikväll blire typ hemma kväll, fick en chipspåse av mamma för att vi ska typ se talang och sånt. Känner mig fet, äter jämt typ.Imorron så ska jag kanske vara med natali,evelina och madde tror jag det var, mysigt mysigt.
Min moppe är seriöst den mest barkiga moppen jag har varit med om, eller äre jag som inte är nog rädd om den.
Men nu ska jag gå och göra nått tråkigt, städa .Jag känner mig duktig (Y).

PuSs

fredag

Idag vet jag inte vad jag ska göra, och jag känner mig astrött för jag har knappt sovit nåt inatt.
Men får se vad jag hittar på, känner mig äcklig så ska nog gå och ta mig en varm och skön dusch nu.
Sen så kanske jag ska hänta min moppe från sevicen igeeeeeeeen.
Aja ha en bra dag !



PuSs


 


pinsamt lägeeeeeeee

Kom bara på en pinsam sak som hände idag när vi var i lule, haha. När vi kom in i gallerian så började det tjuta, och vi viste inte vad det var frågan om så vi fortsatte vidare och när vi gick ut genom en annan butik började det låta igen och vi hade ju inte gjort nåt så vi gick vidare och blev typ rädda för att gå in nån mer butik.Men vi gick vidare och vi bestämde oss för att vi måste berätta för nån som jobbade och sen fick vi gå ut med olika saker vi hade med oss! Det visade sig att det var nåt i min väska som inte hade larmats av i min sminkväska.Haha svin pinsamt.



PuSs

I'll always be by your side

Jag känner att jag är på såhära konstigt humör, vet inte om jag vill skratta eller gråta typ. Åsså är jag typ trött men ändå inte, aja skit samma !
Sitter och typ gör ingenting, funderar på att bokmala mig i brist på annat, heuheu.






PuSs

ehe

De blev inte som jag trodde, for förbi tina en snabbis med nåra grejjer sen for jag och Rebbis till Dima och såg på när dom spelade nå kortsak. Efter det for jag och Rebban hem till henne och satt typ vid datorn, men jag fick nåt cpdamp att jag var tvungen att fara hem så det blev så ist.

PuSs

torsdag

vet inte vem eller vars jag ska vara med ikväll får se hur det blir,Rebbis är här nu tror vi ska vara med Eve och tina men vi får se !


PuSs

onsdaaaaaaag

Sitter just nu hemma hos rebbis och väntar på att hon ska komma hem,hon är typ ute och kör moppe eller nåt.
Ska kolla om dom har nåt gott i skaferiet nu, hihi

PuSs


onsdag

Vi har köpt en ny snabb dator nu eller jag tycker de iaf :D. Så jag är på bra humör och så,men blir sur när jag tänker på min trasiga mobil. Aja ska inte vara sur för nu drar jag och rebbis in till staaaaaan. Ha en bra dag i det fina vädret !

PuSs

Haha

Som sagt barkade våran dator,men å andra sidan fick vi igång våran gamla dator som det var lite roliga bilder på ;

Först kan vi börja med ego pics ;)







Hahaha ,söööta bilder .






Söta tjejer ;)

PuSs

Cp

Har ont i magen somfan för att jag har ätit för mkt kladdkaka eller nåt. Sitter just nu hos Natalie och domandra sitter i tvrummet och ser typ pånåt,jag vet inte.Fick just veta av mamma att våran dator där hemma har barkat sönder! Helvete ,jag visste att det skulle hända nån gång men inte nu ;o och nu kan jag inte komma åt allasaker och bilder somjag har på datorn !BLIR SUR SOMFAAAAAAAAAAAN

Inte puss!


Torsdag

Orkar inte skriva om min dag för det kommer inte hända något spec, typ soffsäcka med jesson med chips och godis.. Kul början på lovet !(Y) naat. Får ta och hitta på nåt imorron ist, får se vad. Aja ha ett kul lov ..............

EMOEMOEMO, ork it .

Enda saken som gjort mig nårgorlunda glad är ett påskägg, tack för det :)<3



. . . .

Irriterad

Blev irriterad nu när det var äckel hockey på tv så det inte visas nå greys, och det var inge desperate house wives igår heller p.g.a hockey det kan jävlat suga!


Har just pratat med Hannsi i telefon också, och vi har tänk gå på stan imorron. Får se om jag orkar fixa mig då men jag vet inte om jag kommer idas på morron ,gode så skönt att bara kunna stiga upp och fara iväg till skolan dock.

Tänkte bara skryta lite också med att jag slutar typ kring halv elva imorron ;)

PuSs

GLAD

Har nyss kört hem min moppe från Polberget, det var jävligt kallt men det var det värt :).Den är inte så snygg men jag är glad att jag har en iaf, vi ska köpa nya kåpor då mami får mer pengar eftersom mina är rätt uppskrapade, hehe ;)

Aja, hadet !

PuSs

kul -.-

Kul helg jag kommer att ha ens, Rebbis drar iväg till Nallo i helgen och alla andra kommer ha annat för sig så jag kommer bli emo och sitta här hemma och deppa i ett hörn. Hehe nä ska inte tycka synd om mig själv ,tänk på dom i Afrika ..:O
Äh jag är redan emo ,kan ju inte bli nåt man redan är ;)




Kommer sakna dig snyggis !<3


onsdag

Igår hann jag inte ladda upp nåt p.g.a att jag var med Evelina hela dagen och när jag kom hem så var klockan ändå rätt mkt . Men vi gjorde inte ngt spec ,typ dator och så. Nu kom jag just hem från skolan och fick veta att Mamma och morfar nyss varit och lämnat min trasiga moppe på service så den kanske blir klar idag ,men om jag har otur så får jag den imorron. Menmen, idag vet jag inte vad som händer ,eller jag kanske ska vara duktig idag med och jobba lite matte vilket behövs men får se om jag orkaaaaar.

PuSs

S J

Nu ska jag vara S J = Smart Jenkis , alltså jag hade tänkt ta och räkna lite matte så jag inte måste gå IV eller nån såndär sär grej. Önska mig lycka till för det kan jag behöva ,heuheu.



PuSs

Måndag

 Tänkte bara slänga in nåra söta bilder på Karran ;)


Kanske inte så jätte söt men den får duga ;)

Nååh ,

Den var inte heller så söt ;)

PuSs

.

. VAD HETER DU?
Jennifer

. VAD ÄR DET FÖR FÄRG PÅ BYXORNA DU HAR PÅ DIG?
Svarta (mjukis)

. VAD LYSSNAR DU PÅ JUST NU?
Ingenting

. VAD GJORDE DU IGÅR?
Jag var med Hanna

. VAD VAR DET SISTA DU ÅT?
En halv macka

. HUR ÄR VÄDRET HOS DIG JUST NU?
Vet inte ,det är ljust ute men molnigt .Tror inte det är så varmt heller

. DEN SISTA PERSONEN DU TALAT I TELEFONEN MED?
Eves mamma tror jag


. DET FÖRSTA DU LÄGGER MÄRKE TILL HOS DET MOTSATTA KÖNET?
Hur personen är ,sen typ utseendet

. HUR MÅR DU IDAG?
Inte så bra ,hoppas det går över

. VILKEN ÄR DIN FAVORITDRYCK?
Typ coola eller pepsi

. FAVORITSPORT?
Hm ,jag vet inte?

. HÅRFÄRG?
Mörkbrunt

. ÖGONFÄRG?
Blå

. SOLUPPGÅNG ELLER SOLNEDGÅNG??
Båda är fina :)

. SYSKON OCH DERAS ÅLDER?
Lillebror 11 lr 12 ? Lillasyster 4 tror jag ?

. FAVORITMÅNAD?
Sommar månaderna eller oktober :)

. VILKEN FILM SÅG DU SENAST?
Hipp hipp hora

. FAVORITDAG PÅ VECKAN?
Lördag

. FAVORITHOBBY?
Vännerna

. ÄR DU FÖR BLYG FÖR ATT BJUDA UT NÅGON?
Jag vet inte

. FAVORITLÅT(ar)
Beror så på vilket humör jag är på. Gillar ganska blandad musik.

. SOMMAR ELLER VINTER?
Sommar

. KRAMAR ELLER KYSS?
Hm beror på personen :)

. FÖRHÅLLANDE ELLER ONE-NIGHT STANDS?
Förhållande

. CHOKLAD ELLER VANILJ?
Båda

. HUR BOR DU OCH MED VEM/VILKA?
Med min mor och våran katt


. VILKEN BOK LÄSER DU JUST NU?
Den heter typ SLAM

. VILKEN VAR DEN SISTA SPELNINGEN DU VARIT PÅ?
Typ PDOL om det nu räknas


. HUR SER DIN MUSMATTA UT?
Jag har ingen


. KAN DU NUDDA DIN NÄSA MED TUNGA?
Nej ,långt ifrån

. KAN DU KORSA ETT ÖGA ÅT GÅNGEN?
Nä men båda samtidigt tror jag :)

. ÄR DU ROMANTISK?
Jag vetinte ,

. SKULLE DU SÄGA SJÄLV ATT DU ÄR LYCKLIG?
Mja ,sådär

. VAD SKA DU GÖRA IMORGON?
Skola tror jag

42. VAD ÄR KLOCKAN NÄR DU SVARAR PÅ DETTA?

13:37


Måndag

Känner mig inte så bra idag ,typ yr och konstig. Det blir en hemma dag för min del och jag hoppas det lägger sig så jag kan fara till skolan imorron.

Min sista gratis smsdag idag så var social med mig på ; 076-1128858 ! :*

PuSs

-||-

Kom hem för ett tag sen från Hanna ,det har väl varit trevligt men vi har dock inte gjort så mkt men det är väl det söndagar är till för :).Hade inte tänkt skriva något långt inlägg så det får räcka.






PuSs

söndag

Nu hade jag tänkt cykla iväg till Hannsi men innan det så vill jag bara tipsa om en jättebra gratis sida! Det är jätte lätt att samla poäng ! Så bli medlem och börja samla ! :)

Klicka bara på länken och registrera dig ,det är gratis så tveka inte ! :)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=195934

SÖNDAG

Jag har nyss kommit hem från Hannsi ,vi har varit och köpt flååd men hungrig  som jag var åt jag upp mitt godis så nu har jag inget kvar :(:( men lika bra är det ,då kommer jag inte känna mig fet ikv ;)heheheh.Som sagt ska jag tillbaka till Hanna ikv eller kanske snart ,jag ska bara låta maten sjunka i magen ,heuheu !

Bilder från idag :



Härligt väder som fan ! :D

Sen gick vi till Hannsi och sååggggggggg...

Djungel Gorge ! :D haha ,coolatjejer ;)

Kommer säkert fler bilder sen från ikv :)

Smsa ? 076-1128858  (A)

Ha en mysig kväll ,det tänker iaf jag ha !

PuSs


Söndag

Det känns som att en seeg och tråkig dag väntar mig så egentligen vill jag gå och lägga mig nu fastän jag nyss steg upp. Det var först menat att jag skulle följa upp till Nybyn till mofar med mamma med det blev inte för att jag inte pallade följa. Så idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, eller om jag skulle vara med Rebbis (?) .Aja tråkigt inlägg jag vet .

PuSs


Lördag

Den här dagen kan suga kuk.

Lördag

Igår var det fredag och det betyder alltså helg ,dagen har varit ganska bra och mitt humör har legat på topp! Vi dansade på gympan eller aif dom andra tjejerna i min klass ,jag kunde inte dansa p.g.a att jag hade/har så grymt ont i magen. Ska det aldrig ta slut?
Aja ,efter skolan så vare bara attbege sig till solcity med rebbis och sen hem och duscha och börja fixa sig inför discot i stan som var grymt kul! Träffade många glada och trevliga männsikor,och jag ångrar verkligen inte att jag for dit :).


hehe

sötbea

sötnatta

snyggrebbis och jag  <3

taggade tjejer,dissa mig tack ;o men hanna är snygg !<3

snyggisar !

Ehe ,givande bild .. NOOOOT !

Jag, snyggsofie och snyggjenny :)<3

:)


PuSs

Fredag

Idag är de fredag och det känns verkligen bra ! Just nu sitter jag i datasalen med Bea,Rebbis och Tobbe ,jag sitter och blir förhörd på provet vi har idag ,det verkar inte vara ett så svårt prov men vi får väl se hur det går .
Nu ska vi gå men ha en bra dag !


PuSs

Torsdag

Sitter just nu hos Rebbis ,hon ska snart färga mitt hår .Känner att det var jävligt längesen jag bloggade sist så det är väl dags att rycka upp mig ! Det har typ inte hänt något sen senaste gången jag bloggade så det bevisar väl att jag inte har så intressant liv,hehe .
Idag har jag och Rebban varit på stan och jag köpte en hårfärg och inget mer ,ikväll är det egentligen tjejkväll men jag orkar inte åka dit igen ikväll.
Imorron blire helg och då äre Norrmalmsdisco och jag hoppas det blir kul och mycket folk :) .

Jag sitter nu och ritar en snygging ,ni kan ju få se bilden för att jag är så grymt snäll ;);).



PuSs

RSS 2.0