huh

Orkar inte blogga på ett tag, men lev med det :). Börjar säkert om igen sen, för jag skriver ju sååååå intressanta saker(Y).
Aja, hadet bäst!

PuSs


Heheh

Kom nyss hem, smart som  min mamma är hade hon ju inte lämnat någon nyckel åt mig så jag fick klättra in benom badrums fönstret.. Och jag har råkat riva ner en hel del så det kommer se ut som om vi haft inbrott(Y) Allt för en mobilladdare, huhu. Jaja nu ska jag pallra mig iväg till eve där vi sak se Benjamin buttoms otroliga liv(eller hure nu stavas)

PuSsTjInG

Solsolsol

Fan vilket toppenväder der har varit, hoppas nu det dortsätter söjn hela sommarn! Det ska ju tydligen  bli ännu varmare imorron, pressapressapressa. hehe, imorron ska jag vara med nåra hos hanna och typ äta å sånt blir nog bra:)Sen lördag blire nog också nåt,kulkul :).Idag har jag haft en ovanligt bra dag hoppas äve det håller i sig:).





PuSs

trött

Är trött, trött på mitt jobb,på mig själv och på mitt liv. Emoemoemo, dålig dag som fan. Ska gå och göra situps, duscha och sen sova och drömma mig långt bort från allt.




Hanna fyller 16 idag så ett stort grattis till henne<3

hero


stolt tjej.

Kom nyss in efter en jävligt lång och jobbig springtur, mamma har cyklat bredvid hela vägen den lata jäveln och jag stannade bara 1 gng. Jag är jävligt lökig nu så sa gå ut och pressa för då blir man extra brun har jag hört. Aja, ville bara skryta lite, baai!

PuSs


kalas

Kom nyss hem från chrilles kalas, jag gav honom hantlar och hårgelé. Han blev nog nöjd, haha. Det var väl helt okej, kändes bara lite som att dom inte vågade skämta med mig och säga vad som helst osv,  menmen. Har visat mina skills i GH och berättat min förfäliga kogamoi historia;). Nu ska vi äta grillat sen blir det att vara med Hanki( . . . . . . ) bara hanna som fattar den,huhu. Aja, ha en ba dag!



kanin, ;)



PuSs

Söndag

Fan vad jag blir irriterad, nu har jag ju fixa mig i onödan, och vafan ska ingen av dom svara för? Jaja ska äta nu och sen dra iväg till eve, blir nog bra.




PuSs

....

eehm, vars fan är ann? säg inte att det var nästa helg.....åååh

kalas

nu drar jag iväg på kalas :)

Hhuuhu

Ser att besökarsiffrorna bara ökar och ökar :):)

PuSs

Midsommar/Valborg

Vi var först hos eve och grillade mashmallows och åt chips och sånt, sen blev det så att vi for in till stan och där var det jävlat dött. Så vi for tillbaka hem till eve och där spelade vi typ kort osv. Det var inte precis så kul som jag hade hoppats på eftersom jag ville fara till phb för det var ju mest troligt där alla var,,men de vart ju it och de sög. Menmen.nu ska ja gå ut och känna hur varm det är sen ska jag börja fixa mig till chrisoffers kalas, och dom vet inte om att jag ska komma så jag blir som en liten surprice.Känns typ pirrigt...

Jag vet att det är Midsommar men vädret var ju som på Valborg såååå jaja.

PuSs


rubrik..........

far till eve nu och sover där så ingen mer uppdaterig idag för min del.


PuSs


Torsdag

Kom nyss hem, vi fick sluta lite tidigare idag för vi hade bara lunch hälften av lunchtiden så en halvtimma räddad från det där fånglägret, haha. Stör mig verkligen på en viss person och det blir bara mer och mer för varje dag, skönt att det är helg nu då. Ändå härligt väder, hoppas det håller i sig :). Jaja, tror jag ska gå och vila ett tag,baai.

PuSs

*

Har just nu grymt tråkigt och sitter och tar skit fula cam bilder, haha. Jaja hursomhelst så är det jobbigt som fan att stiga upp typ 6 varje morron, slösar så mkt av mitt lov. Men ändå kul sen när lönen kommer, då ska jag och Hanna till sthlm och det kommer blir skit kul!Taggataggatagga:-)Heh, nu ikv ska jag göra samma sak som jag typ kommer göra 2 veckor frammåt, alltså sova,det enda jag gör;O Vill ju vara med folk, men ork it för jag är för trött, har typ en tumör.. Huhu,jaja hadet bra!


Skabb hela veckan,.

kanin, jag var typ en i mitt förra liv?;o

var jag finare i blont hår?





................


så säg mig nu min vän
vad i världen sätter du
finns det vänskap som aldirg tar slut
är du en av dom som aldrig byter värld ?
är du en av dom som alltid kommer finnas här ?



PuSs

sommarjobb

Mitt sommarjobb tar död på mig, fattar inte vad jag gett mig in på. Åååh jag ork it, orka stiga upp halv 6 då man kan vakna typ 12?Cp säger jag bara, och idag fick jag mig verkligen ett skratt! Haha alltså nog vet jag att jag inte är nån skönhet men så jävla ful att värsta rönnetjejen ska börja ragga på mig är väl överdrivet?Asså omg! Kanske ska tacka å ta emot?HAHA fuck no,dör hellre!haha kommer drömma mardröm inatt.jaja, ha det braaaaaaaaaa!

hahahahha

PuSs

*

Besöks rekord igår, härligthärligt ;D

Helt slut

Fyfan vad jobbigt sommarjobb jag har, har jävligt mkt träningverk efter bara första dan! Men jag trivs därborta, jätte härliga människor.Hoppas det blir bra väder så man blir lite brun eftersom det är ju som bara ute sysslor jag kommer att hålla på med.Jag kommer imorron att få köra gräsklippar traktor, fan vad chill! Idag har jag typ fått plantera över 100 plantor och klippt gräs och burit svin tunga saker och åkt traktor. Snacka om att jag kommer vara biff efter 3 veckors sånt här arbete, haha. Jaja ska gå och duscha bort all jävla kolukt nu och sen ta och äta nåt. 

PuSs


söndag

Igår var vi i rosvik, det var väl ändå hyffsat kul i början åså men sen när vi skulle se film så var dom ju som par så ja, jaja skit samma. Idag ska jag chilla och tycka synd om mig själv, eftersom alla verkar få värsta dyra examenspresenterna och jag ingenting.. buhu, känns lite tråkigt ,hehe.Hur som helst så ska jag jobba imorron, och jag vet inte riktigt vars det är, men jag får leta mig fram, huhu. Ska gå och ta mig en varm och skön dusch. Ha det bra !






Medans dom myste med varran så myste jag med mig själv i massagestolen:'(((( haha ;)

PuSs

examen 09

Här kommer bilder från igår;






PuSs


jag ska fånga en ängel

Just nu håller jag på att fixa mina naglar tills imorron, och nu har jag fixat löshåret också så det är svart.
Jag hoppas allt blir bra imorron, och det kommer bli sorligt också för nu är typ sista gången vi träffas hela klassen.
Känns som konstigt att 9an är över, komemr sakna min klass:/
Jaja nu ska jag gå och göra nått vettigt,ha det så bra!



PuSs














Torsdag

Nu drar jag iväg till skolan, ha en bra dag!

PuSs


hatar rubriker

Idag har vi haft skattjakt på skolan, jag hoppas vi vinner men det får vi veta imorron. Sen så har jag varit med Habban och Rebbis på stan, köpte bara nå billiga örhängen och strumpisar, köpte även hårhärg (svart) vilken jag tror att jag ångrar, för just nu är det jätte svart och jag vill bara att det ska matcha mitt löshår som är mörk mörk brunt, tills examen.. Menmen får se hure går med de.

Godnatt och puss på min tjocka katt, yoyo
hehe

PuSs

Grrrrrrr..


Gimme;)


(Y)

PuSs

Klassens dag

Pga att jag inte har någon kamera alls så måste jag tatta bilder, och denna gång blev det av Rebbis:).


9 A <3

Bästa mentorerna ;D

Kubb :)

PuSs

Ork it

blogga nå idag, ha en fortsatt trevlig dag.

PuSs

Söndag

Har nyss varit och solat med mammaJ, och nu väntar jag på att hon ska börja med maten. Tror jag ska ta och städa lite i mitt rum medans jag väntar. Får se ....

PuSs

Tidsfördriv

Lycklighets-testet

[ ] Du har en pojkvän.
[X] Du har ett eget rum.
[X] Du har en mobil.
[ ] Du har en iPod/MP3 spelare.
[ ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[ ] Du har fler än 2 bästa vänner.
[ ] Det finns en pool i din gård.
[X] Du klär dig som du vill.
[X] Du är med kompisar mer än en gång i veckan.
[X] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[X] Du har aldrig blivit nedslagen.
[ ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[X] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[X] Ditt rum är stort nog för dig.
[X] Människor accepterar dig för den du är.
[X] Du har varit på konserter.
[ ] Du samlar på något normalt.
[ ] Du längtar till skolan.
[ ] Du önskar inte att du var någon annan.
[ ] Du spelar någon sport.
[X] Du brukar göra något efter skolan.
[ ] Du äger en bil.
[ ] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[ ] Du är nöjd med ditt utseende.
[X] Du har inget självförtroende alls.
[ ] Du har aldrig fått IG.
[X] Du vet vad som händer i världen.
[X] Du bryr dig om folk.
[ / ] Du är nöjd med ditt liv.
[X] Du kan mer än ett språk.
[X] Du har ett smeknamn.
[X] Du har ett husdjur.
[X] Du kan hela orden från 10 låtar.
[X] Du har inga "fiender".
[X] Du är en ganska snäll person.

Total:
-----------
Total : 20

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!


Godmorgon....

Vaknade för en stund sen, och har nyss ätit frulle. Vaknade av panik, det var typ nåt med examen men jag kommer inte ihåg vad det var det var iaf en mardröm. Inte kul,Inte kul..
Igår var jag med Hanna ett tag på kvällen, men runt halv elva for jag hem och såg Pistvakt med MammaJ, men den hade redan börja då jag kom hem så då orkade vi inte se klart den och såg ist en skitbra film och hajna med nerger i sitt efternamn var med. Huhu, jaja ska gå och duscha eller nåt annat tidsfördriv nu!


PuSs


Mys sötis



PuSs

Gggggodis

haha höll inte godislöftet länge, men jesson var ju så bussig att hon bjöd så jag kunde ju inte tacka nej ; )




PuSs

Lördag

Igår var jag hos Tina med massa folk, vi såg på madagaskar 2 och twilight. Hajna killen var grymt snygg ibland och man blev kär pga hans sätt mot hojna tjejen. Det var väl rätt mys :)

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, vill egentligen hitta på nåt men jag orkar inte och jag känner mig tofflig. Såå det får bli en jessonkväll. Blir nog bra på sitt sätt.

Rebbis for nyss, och nu ska jag fara och kolla hur mkt pengar jag har på kortet. Dåvetniiiiiii!

<33


PuSs

*


Nokia 3310 is the shit ,.......

Onsdag

Gissa vem som klarade no provet?;D;D Haha trodde verkligen inte jag skulle det, menmen! Idag har vi haft mustkonsert(stavning)?Sjöng typ inget i kören för det blev pinsamt, huhu. Ska även färga håret idag, så det passar till mitt nya löshår :)

PuSs på att jag aldrig kommer ha bilder på länge ..........

Tisdag

Idag har vi typ haft en helt vanlig dag, förutom att vi typ ser film på alla lektioner men det är lungt för min del.Fick även veta att jag får behålla mitt vg i musiken,känns skönt hoppas bara jag tar mig in på handels nu :):):).Efter skolan for jag hem och åt grillat(Y) efter det så började jag plugga och somnade med boken, vaknade av att jag var helt blöt av att MammaJ hade hällt vatten på mig.

Har ingen kamera just nu men ska försööka fixa en till examen för då MÅSTE jag ha en , hehe.


PuSs


 


-


I just want to feel real love
Feel the home that I live in
'Cause I got too much life
Running through my veins
Going to waste

Anledningen till

att jag inte bloggat på ett tag är att vårat internet har varit borta, men det får ni leva med



pusstjaoooooooo

Förbannat

i helgen har jag varit med Ewe,Tina,Linnea,Hanna,TinasFelix,Brolla och Alex, jag har haft en kul helg och dessutom har jag träffat Christoffer,Linn och Beatrice, kan säga att det var sjukt längesen!

Åååhh, alla nr är borta eftersom att jag har en "ny" telefon, jag råkade bada med min nya så nu är den cpskadad.Det kan gräva sin grav ...

puss på att allt går åt helvete......

Aja ha en treeeeeeeeeeeeeeevlig dag.

PuSs

RSS 2.0