Malin e en söt kåmpiz


Pigg

Jag har verkligen vänt på dygnet, kan inte sova på nätterna! Brukar sluta med att jag somnar kring halv 5 på morgonen, det är inte najs.
Jag har också börjat bleka håret LITE.. och det är just nu orange, inte så najs de heller meeeeeen vem bryr sig:)
Igår var jag med Malin och lite senare kom också Evelina! Vi höll mest på att slinga och färga varandras hår och det var som mysigt.
Idag har jag varit med Malin och vi slingade mitt hår ännu en gång och efter det satte vi e en blekning i hela håret, men jag pallade inte med att det kliade och brände så fick skölja ur de dirr, får nog fortsätta med slingor ist :) Ojoj blev mycket att läsa, hatar sånnahär inlägg som man inte ens ids läsa meeen, hade bra heeej!


Ska ja skicka mina bröder på dig?

Glad, konstigt nog

Känner mig riktigt glad, förstår inte varför. Men det känns sjukt bra, det liksom pirrar i magen och jag känner mig som en ny människa :)


I need sombody


haha söt ens

Längtar

Jag hoppas så sjukt mycket på att 2011 blir ett så mycket bättre år än det här skit året! Kan dock inte klaga över vissa saker, som tex att jag träffat några helt underbara människor och att jag tagit några väldigt bra val.



Drar till Mallan nu


Jag och Mallan i början av ettan, haha!

So thanks for making me a fighter



Nytt




Plus att jag köpt två julklappar till min moder också.

Skola

Sitter nu på skolan, och vi ska på ungefär en timma gå och etaaaa. Men nu ska jag och Corran fortsätta skriva om våra sopor, väldigt intressant!


Corran avslutar inlägget med PEACE

malinegölli

Just nu sitter jag och Malin och lyssnar på julmusik, vi ska snart följa mamma och sola, efter det ska vi och hämta Cornelia på busstationen :)

 

jag orkar inte

jag försöker vara glad och inte tänka för mycket, men ändå faller tankarna tillbaka på just det jag inte vill tänka på. det svider, så jävla mycket och jag vill bara gråta hela tiden. det är som att jag slängt bort det som är dyrbarast på hela jorden, det jag höll som hårdast och var beredd att offra allt för. men allt slänger jag bara bort, och frågan är om det är värt det? det är som att jag kastar bort mig själv och måste börja om på nytt. jag orkar inte någonting, jag vill bara lägga mig ner och sova. men jag kan inte sova för det enda jag tänker på är det jag inte vill tänka på. jag vill verkligen inte slänga bort allt, men jag vet inte vad som är det bästa. jag kallsvettas, får ångest och har ständigt en klump i halsen, och jag vet att för minsta lilla kan jag bryta ut i gråt. jag känner mig så skör och sårbar, jag vet inte vad jag ska ta mig till.


Just nu





Corran vill ha en lollipop

My heart is screaming out your name

Jag känner att jag vill ha nån tjejkväll med några partysugna tjejer, se vem som kan dricka mest utan att decka, skrika lite, gråta lite, snacka lite skit också, gråta lite till, skratta, dansa, kanske må lite illa, dricka lite till, ha kul.

Jag vill bara slita ut hjärtat just nu och klippa det i massa småbitar, det skulle vara skönt. Orkar inte vara så jävla känslig, jag vill vara stark och kunna skratta och vara glad hela tiden.

Emoemoemoemo. Orkar inte bry mig, ska väll färga håret svart och krigsmåla mig igen......




doggy

Ska strax äta lasagne och efter det ska ja gitta till corran och softa lite där. Det blir nog soft.


spanki spank, thihi


Film nu

Ska lägga mig och se en film, älskar animerade filmer så får hoppas att dumma mej är bra!


tack, tack så jävla mycket

vissa personer har så sjukt svårt att ställa upp för en, och det gör mig verkligen arg.. så försöker man vara trevlig och glad och får it ett skit tillbaka, jag har verkligen försökt få ett nytt intryck men det här gör inte saken bättre. just nu är jag så arg/ledsen/besviken så jag vet inte vad jag ska ta mig till, det här var verkligen min stora chans men min chans försvann snabbt bara på två sek.



Så söööt :) dissa robbis

rampis

glömde lägga in bilden jag egentligen skulle lägga in!

Gode fräsig


Känner mig ungefär såhär just nu! Lite galen
Men ska duscha nu och fräscha till mig, sen kanske jag känner mig som en människa igen:)

tufftuff

Min blogg måste ju vara den tråkigaste som finns, har så sjukt dålig uppdatering!


Men idag så har jag och Corran varit på stan och jag köpte en puderfoundation, vässare och en ögonbrynspenna.

Jag fick även veta att jag ska få tandställning i januari.. tufftuff.


Sen så kan jag ju passa på att berätta att jag och robin har ställt oss på en lägenhet här i öjebyn, den var jätte mysig och man har nära till allt, eller ja allt som finns i öjebyn. Vi får veta imorgon hur det blir så jag hoppas verkligen massor!


Så jäkla söt alltså! <3

Jyskjenkis




Ska springa ut till bussen nu, men först ska jag pussa lite på min robin<3

RSS 2.0