gammaaaaalt






Onsdags mys

Cornelia och Jocke for för en stund sen, så nu tänker jag och snutte sätta oss och se Johnny English Reborn och käka godis chips och dipp.
Cornelia och Jocke for för en stund sen, så nu tänker jag och snutte sätta oss och se Johnny English Reborn och käka godis chips och dipp.

Jag saknar dig

Robin for just och lämnade av Emil, så nu sitter jag och laddar hem "Jag saknar dig, jag saknar dig". Den skulle tydligen vara värd att se, så får ge den ett försök. Fick förövrigt hem lite nya underkläder och en väska idag från Kappahl( tiggde till mig det av robin, men ska betala tillbaka.. ifall någon nu undrade haha), dom har sjuuukt mycket rea på alla underkläder och accessoarer. Eller i stort sett på allt, kläder, accessoarer, underkläder, ytterkläder sååå ett tips är ju att kika in där, ni kommer inte bli besvikna.

Svettiga killar

På lördag ska Robin ta hit sina friends och spela killspel och supa. Lät fett svettigt. Vad ska jag göra då? Får ta och hitta nån att fara till eller försöka dra hit Corr och Jocke om dom vill, hehe.

Ny Phone

Fick mig en ny telefon av Robins papi, för att man byter till telia och skaffar abonnemang. Verkligen jättesnällt!

Pälspannband


Ont i fossingarna

Sitter och försöker fördriva lite tid på fejjan, medans jag hör Robin och Emil i bakgrunden skratta och skrika på varandra pågrund av nått tvspel dom varit och köpt.
Har varit på KappAhl idag, och har FETT ont i fötterna.. Ska gå och tycka lite synd om mig själv för dom här småpojkarna, hehe.

Torsdag

Har just haft ett prov, det kändes som att det gick fett bra iaf. Nu sitter jag och väntar på att vi ska börja lektionen. Längtar hem så jag kan nöta lite guitar hero som jag köpte för någon dag sen, gaaaanska efter med att ha det men vem bryr sig. Hehe.



Ses!


Har ingenting att skriva

så jag lägger upp en bild på mig själv istället då.

SÖTIS

Idag har jag och världens finaste robin varit tillsammans i 4 månader, jag är så himla lycklig! PUSS på dig älskade du :*

Myspys

Hehe det går inte så bra det här med att blogga..
Hur som helst så ska jag på ca 10 min fara till pitehamn och hämta min älskling, har dukat upp för tacos här hemma och gjort det mysigt, hoppas han blir fett nöjd.

RSS 2.0