-

Följ min blogg med bloglovin


Måste sleepa

Är sjukt trött, men kan inte sova. Känner mig så stressad inför imorgon att jag inte klarar av att slappna av, men måste sova inatt så vi blir färdiga imorgon så jag kan göra något på valborg och inte behöva städa och fixa.

Malin kanske kommer förbi imorgonkväll och då kan vi gå in till stan för de är ju jävligt nära, fatta så otroligt skönt! Dessutom får jag 400kr av mamma nu när jag hjälper henne med flytten, känns ju toppen!


Nästan klar!

FYFAN VAD JOBBIGT, har slitit som ett jävla djur idag.
Har plockat ner alla mina och mammas kläder och vikt dom och stoppat ner dom i svarta sopsäckar. Har också plockat ner allt mitt smink, hårgrejjer, och smycken och stoppat ner i en resväska. Sorterat alla mina övriga saker och massa papper. Damtorkat allt i mitt rum samt 4 garderober. Jag har också börjat i badrummet, slängt massa onödiga saker och packat ner allt småplock som balsam och shampoon ännumer hårgrejjer och allt vad som nu finns i badrum. Det har tagit mig ungefär.. hela dagen? Jag är värd en lång skön sömn nu, men imorgon klockan 11 börjar jag och mamma flytta. Så kommer nog ändå inte bli så mycket sömn, oj de blev ganska mycket text nu som ändå ingen kommer idas läsa sååååååå, stoppar här.


Såhär tomt är det nu, och dom där 3 datorerna som står kvar har jag kraschat allihop, men av någon anledning har mamma inte nämnts slänga dom. Hehe


Äcklig tjej

Har städat hela dagen sen jag vaknade så jag är inte världens fräschaste, men så kommer mamma hem kring 4 och ska ha med mig på några ärenden och inte tänker jag på hur förjävlig jag ser ut. Så jag följer med bla till stan och så är det ju asmkt folk där och jaaaaaaaaa. ojoj, dedär lät dock jävligt fjortis, men man ska alltid se alla man mest av allt inte vill se då man är som skabbigast. hehe.



MUUUUUUUUMS

Godmorgon

Vaknade för ett tag sen, har hunnit äta en filtallrik och kollat fejjan. Nu ska jag sätta igång att packa ner mina kläder och gå igenom resten av allt småplock. Evighetsjobb, det blir aldrig klart och vi flyttar imorgon.. Ojoj. Valborg ser inte så lovande ut, som vanligt ska allt barka. Kommer typ bli så att jag sitter hemma och äter chips och blir fet och äter ännumera för at tröstäta. JAJA positiva tankar,.... vi kommer iaf få ett badkar. Det enda jag kom på för stunden som jag är glad över, hehe.


Så jävla sweet! Saknar min myskisse jätte mycket <3

Good day!

Sara räddade min dag, hon kom hit och så vi gick in till stan (jävligt duktiga). Sen så köpte hon nån present till sin bror och en kofta till sig själv. Sen kom mamma och hämtade oss och då åkte vi och kirrade en hårfärg.


Världens snyggaste Sara!♥


Färgat håret


Bild på håret kommer väll imorgon eller någon dag framöver.

Godmorgon

Har gjort ett tappert försök till att sitta ute och sola, men det blåser för kallt. Hoppas vi har bra vindskydd på annelund. Påtal om det så flyttar vi i övermorgon, och det känns så jävla konstigt alltså. Är så van att åka med min buss till skolan och att bo här i ödebyn. Kommer ju inte få något busskort heller så då måste jag väll börja cykla, och det är både bra och dåligt. Nu ska jag sitta här och nöta världens roligaste spel, så jävla töntig jag är. Haha.


Har skaffat bloggsvar

Såå om det är något du undrar så är det bara att fråga, det är bara kul såvida de inte är elakt :-)


Bra film


Måste bara säga att det här var en riktigt bra film, har inte sett ettan eller tvåan men den här var sjukt rolig.


b to the ildbomb















Också 3 av malins bilder




drar till malin

Nu åker jag till Malin, men först hämtar vi upp Sara.

Såhär ser jag ut idag



Godmorgon

Förstår inte varför jag vaknar så tidigt varje morgon? Har varit vaken sen klockan nio.. ojoj. Kring klockan 2 ska jag börja fara till Malin, vi ska kanske hämta upp Sara efter vägen. Tror det blir att bara ta det lungt ute på hennes altan,sola och prata om allt och ingenting.


En bild från i fredags

Saras bild från i fredags, Cornelia tog också några kort men hon är lite seg så dom kommer väl senare. Mina fina vänner gjorde kvällen superbra, puss på er ♥


målar naglarna


Har nyss målat naglarna och nu har jag också kletat i silvershampoo, tyckte mitt hår kändes lite kycklinggult men det kanske passar såhär till påsk?


Sol och stek

Har legat ute och glassat i minst en timme, vågar inte titta mig i spegeln för då kommer jag mötas av en räka. Men skönt var det iallafall!



fegmfegktwegt

Ibland finns det dagar då det är så skönt att få vara ensam och bara slippa tänka på någon annan. Idag är en sån dag, vill bara ligga och se tv, sola, äta gott och ta hand om mig själv.

Malin jag vet att du kommer läsa det här så du kan ju ringa mig imorgon om du är sugen på hitta på något :)

Peace mannen


Ut och köra

Nu far jag och mamma ut och övningskör, skrivet ett inlägg då jag kommer hem.


haha så jävla ful ;-) sk o j aaaa


GODNATT

Ska krypa ner i sängen nu, lite ensamt men ska hämta min man så jag klarar mig.

Sussade lite

Efter att ha suttit ute och blivit räka somnade jag i soffan och sov till typ nu. Sen så har jag inga pengar på mobilen och jag känner mig handikappad för jag kan inte få tag i nån. Och på tal om ingenting så åt jag just upp resterna från min pizza å fyfan va illa jag mår, mätt som en jävla gris.


Var jag finare i mörkt hår? Hm, får ångest för jag vet inte vad jag passar bäst i ...............

MUMS

Precis vad som behövdes, nu ska jag gå ut och lägga mig i solstolen och softa järnet!

Skål och trevlig helg!

Sitter och väntar på två snygga brudar och dricker lite vin, vi ska strax dra in till stan. De kommer nog bli en toppenkväll:-) Ha en trevlig fredagskväll för de ska jag!


I got a feeling

Sitter nu med en blekning i håret, blir nog mest troligt att vara med Sara ikväll och vi kommer nog hänga i stan. Evelina och Ida kanske också kommer och hänger med oss ett tag, ett plus är ju också att vädret ser jävligt lovande ut!


Så himla snygg kompis jag har!

bark

blir arg, ÅH

Fredag

Vaknade kring ett och då låg vi och chillade ett tag, sen så hörde vi nån tuta utanför huset och då var de mammsen som kommit så det var bara att gå ut till bilen i pyjamas.
Nu funderar jag på om jag ska låta mamma slänga i en blekning i mitt hår eller inte. Jag funderar också på om Sara kommer ringa mig och meddela om hon fortfarande är på att hänga med mig idag.


Drar iväg till Evelina

Nu far jag till eve, bloggar ingenting förrens imorgon. Ha en bra torsdagskväll!

Inte länge kvar nu

Nästa fredag så börjar vi flytta in i lägenheten, har nyss fått veta att vi kommer få ha badkar! Som att jag ska ligga där 24/7, kommer se ut som ett russin ständigt. Hehe.


Ut och köra

Snart, på ungefär en halvtimma ska jag och mamma ut och övningsköra. Vi ska till soptippen och lämna av lite grejer vi inte behöver och sen ska vi även förbi på kupan, ska kolla om dom har en sak jag söker. Sen så har jag tänkt vara duktig och cykla till Hortlax, de lär ju ta till imorron. Hehe


Ändå mysig


Just nu

sitter jag och myser med mammsen, godis chips och dricka. Bra början på lovet! Vill även tillägga att jag cyklade till ica, var sjukt ovant att göra det eftersom det var jätte länge sen sist!


Im bringing sexyback


Bara för att jag är så jävla cool



Skoooooooola






Kladdig

Har nyss duschat och kände mig riktigt fräsch, sen kom jag på att smörja in mig med b.u.s och nu är jag kladdig och jävlig. Mina naglar har blivit bra som fan och håret har blivit tjockare, äntligen ska jag få lite tur med mig! Woho


SoftarN

Skulle sitta jävligt fint med att bli kliad på ryggen nu!

Min dag

Dagen har bestått av lite skola, gjorde Nkprovet och det gick ändå jävligt bra! Pluggade så mkt igår att jag bara ville gråta, så det gav ju lite resultat också. Sen så har jag hjälp mamma att slänga massa saker på soptippen nu innan flytten. Så nu väntar jag på mat och sen ska jag fortsätta med min checklista inför onsdag.



LITE inklämd mammsen var


Älskar min kamerakvalla på mobilen.. hehe

Max

Jag och mamma var nyss till max och köpte varsin supremeburgare, verkligen ingenting jag rekommenderar!


Jag hatar allt och alla

Fyfan vad jag hatar livet, jag vill bara dö. Jag hatar skolan mest av allt, allt ska bara gå åt helvete och jag får aldrig vara glad. Varje gång jag byggt upp mig själv litegrann så ska hela livet rasa. Just nu har jag ingen jävla livslust. Allt bara går fel och ingen förstår mig. Saknar mitt förra liv då du stod vid min sida och jag kände att jag klarade av allt. Vad har jag nu? Inte ett jävla piss. Folk utnyttjar mig för att dom vet att dom kan, det är så jävla dåligt. Jag skriver det här i bloggen för att jag vill att vissa människor som läser ska få tänka till. Just nu är allt så jävla fel och jag hatar allt som har med mitt liv att göra och jag skulle göra allt för att få vara någon annan bara för idag. Åh snälla nån hjälp mig, jag orkar fan inte

Söndag

Glömde ju också säga att på onsdag åker vi upp till Jockes stuga med ett gäng. Cornelia och jag ska på måndag sitta och göra en checklista, det kommer säkert bli jättekul!

Nu ska jag äta som vanligt byyyyyyyyyyyyyye!

Får ju inte glömma

dagens outfit, hehe.


Synd bara att inte tofflorna syntes


Godmorgon!

Vaknade kring nio och kunde inte somna om, har just ätit frulle och snart blir det ut och gå med mammsen.
Tänkte också slänga in nån bild på mig från igår :-)









heheeh


jag har så förbannat tråkigt just nu, alla andra har säkert hur kul som helst. och här sitter jag i min jävla pyjamas och spelar töntiga spel på jesper.nu jävligt tufft.

längtar


haha snygg slinga i luggen.. fan vad jag längtar till pdol! maten, karusellerna, allt folk och stämningen!ÅH gemig


Jag och min vän GangsterSara


-

Don't lose who you are, in the blur of the stars
Seeing is deceiving, dreaming is believing,
It's okay not to be okay
Sometimes it's hard, to follow your heart.
Tears don't mean you're losing, everybody's bruising,
Just be true to who you are


Godmorgon!

Sitter just nu och klär på mig, ska fixa mig lite smått också innan jag drar iväg till tandis. Känns sjukt surt eftersom att vi börjar tjugo i ett alla torsdagar, åsså ska jag upp nu och fixa en sak som tar kanske en halvtimma och sen måste jag vänta ett antal timmar i stan på att jag börjar. Jaja, ska kanske inte börja dagen med att vara arg, hehe.



I hate the new me



Jag känner att jag blivit en sämre människa jag är så jävla negativ och tråkig, ska sluta kritisera andra och låta alla vara som dom vill, livet är för kort för att rätta sig efter vad andra tycker. Jag vill leva mitt liv som den människan jag vet att jag kan vara och var förut och inte vara den bitterfittan jag blivit.


Summer Glow

Känner mig lite gladare och piggare efter att ha ätit lite godis och tagit mig en dusch. Smörjde också in mig med b.u.s och hoppas inte att jag blir fläckig.



Just nu är vi i full gång att fixa inför flytten, ingenting finns kvar på väggarna och jag inser hur skabbig lägenhet vi bott i. Bara det att vi döljt det jävligt bra med våra möbler osv. ÅH jag vill inte flytta.

Senare ikväll ska jag sjunka ner i soffan med popcorn, dip och BB.


Vad hände där?

Idag är det onsdag och jag har köpt med mig massa flåd, allt känns så tråkigt och jag vill bara gräva ner mig och bara vara ifred just nu. Vi ska flytta snart och jag vill verkligen inte det, mitt hår vill inte det jag vill och jag har inga pengar. Livet suger stenhårt. Känner mig på botten och som mamma säger - då kan det bara bli bättre. Men just nu känns allt så jävla tungt och äckel jävla skolan kan ju dra en jävla gräns med allt som ska göras. ÅH ork it.


Emo inlägg, sååååååå då tar jag och gömmer mig med godispåsen under täcket och slår på tvn. Hoppas morgondagen har en bättre dag att bjuda på.






Bara en cola som fattas............


irthoev tpij4ow4b ntp4otnlkå y


Corris hejn är fan till dig!







-





Att vara ensam är skönt när man önskar vara det, men inte när man är tvungen att vara det.


Sssssssssssöndag

Mammsen hjälpte mig nyss med att göra en inbakad fläta i mitt hår, ändå skönt att raka av det. Sitter just nu och inväntar maten och efter det blir det nog att fara ut en sväng och övningsköra. Ska till Evelina senare idag, söndagar är som våra dagar. Har sovit hos henne varenda söndag nu sen jag kommer inte ihåg när.

Nu ska jag keka lite, heiiiiiiii


världens finaste! <3


Lördag

Hade faktiskt riktigt roligt igår, och träffade mycket folk. Idag blir det nog en runda med mammsen på stan och sen efter det måste jag ut och springa, flerret har fått chilla alldeles för länge nu.


jag och min partypingla <3


Ut

Nu ska jag vara duktig och trycka ut flerret ur lägenheten, och springa lite innan jag växer fast i datastolen. Jag börjar känna mig riktigt duktig! Hej så länge........

mummmmmmmmmms


bildbomb

Börjar med några bilder på världens sötaste Cornelia!





Så jäkla gullig kisse!


Bilder innan bion i fredags




På bilden idag, min och eves



mina naglar, ändå fin färg!

Sen så flev det måndagsfika idag med Cornelia. Vi funderar på införa måndags och fredags fika varje vecka, men det kanske blir lite väl onyttigt.. kanske får hålla oss till fredagsfika.




-

Jag har lurat mig själv
för många gånger nu
jag trodde kärlek som din
var lätt att fånga nu


RSS 2.0