Jag vet

att min blogg suger, ska nog ta bort den eller bara låta den vara tills jag orkar med att blogga.

Heido

Tja

Har just ätit, och nu sitter jag och läser bloggar och lyssnar på musik åså. Sen så fick vi sluta tidigare idag igen:) Har även slingat håret och resultatet blev väl ändå helt ok, ska göra mer slingor sen och tillslut kanske jag kan få ljusbrunt hår vilket jag vill ha:) Jaja, hade!


söndag

Alla söndagar är alltid lika sega och tråkiga, sitter bara och väntar på att få gå och lägga mig typ. Jaja, igår hämtade Robin mig och jag följde hem med honom och vi såg nån film och hade allmänt mysigt:) Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit vid datorn och städat mitt rum(Y) Kollade på ett quiz på facebook hur många timmar jag sitter på facebook och det visade sig att jag sitter ungefär 27timmar och 18minuter i veckan och det är grymt mkt! Intressant inlägg jag vet, så jag avrundar här. Nu ska jag gå och lägga mig och chilla i soffan och mysa framför nån film :)Tjarååh!


så jävla fin, jag älskar dig<3


fredag den trettonde

Just nu sitter jag och försöker att inte äta upp Robins godispåse som ligger och stirrar på mig på databordet och väntar på att mamma ska komma hem och göra nå mat, håller på dö av hunger. Är sjukt trött också, har typ it sovit nå inatt, menmen. Vet inte riktigt vad som händer i helgen men imorron ska vi nog till luleå och köpa en vinterjacka till mig.

Jaja, ha de bra! Puss

The Used


Tja!

Kom hem för ett tag sen, funderar på att gå och göra mig en macka eller två. Är grymt hungrig fastän det var god mat på skolan för en gångs skull. Annars väntar jag på att Robin och Jonas ska komma, vet inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog bra:)


jävligt beroendeframkallande spel, jag är typ fast:) haha

Onsdag

Dagen har varit ganska slapp och vi sluta mkt tidigare än vad vi skulle, men jag har ändå inte gjort nåt speciellt idag. Det är tråkigt att läsa om att man inte gjort nåt spec så ska inte skriva nåmer, hehe. Ikv ska jag se greys och sen ska jag sleepa. Nu ska jag gå och äta en kvällsmacka, hejs!


Detta fält måste fyllas i


jennifer in action, hehe


malin :)


sött


Om nån

ville anteckna så ska jag börja lägga in bilder åså så fort jag köper mig ett kameraminne, då vet ni! Bra tack hej

Hemma nu

Kom hem för ett tag sen, och har just ätit. I helgen har jag varit i långträsk och det har fan varit jättekul, det trodde jag verkligen inte att det skulle vara. Vi har typ kört skoter och gillat i småstugor mitt i igenstans, en av dom hette typ kojmoj eller nåt haha. Och första natten sov vi över i nån stuga med nåra stycken som låg jävligt öde till men det var jävligt mysigt där:) Nu ska jag ta mig en lång skön dusch, och sen sak jag lägga mig tidigt för jag är trött som fan.

Puss

tjaaaaaaaa

Har just ätit och jag håller jävlat på sprängas, delvis för att jag är mätt men också för att jag är så sjukt förbannad. Skulle kanske följa med Robin, Jonas och hans tjej till långträsk åså men it fan blir de, för att min jävla kontrollmamma inte kan kontrollera mig där borta och ha jävlat fullmakt över mig för en gångs skull. Hon skyller på att det är för att hon inte vet vars det är och jag har sagt att hon kan få adressen men hon tjatar om att det är färdig diskuterat. Blir så sjukt sur. Jaja, alla mina inlägg är om hur synd det är om mig osvosvosv, så nu orkar jag inte skriva nå mer negativt utan bara om allt positivt, lär ju inte bli mkt att skriva om då......skoja, naaat


HEJDOOOOOO

onsdag

Idag hade jag lite sovmorron och under lunchen gick jag, malin, hanna, åsa och sara till stan och där gick jag och böt ut en klänning och sen gick vi och åt på subland och gott var de:) Igår så kom Robin förbi iaf fast han sa att han inte kunde, helt söt:) Jag är ganska taggad på festa i helgen, typ klassfest eller nåt. Jaja ska gå och försöka döda lite tid nu, jag har jävlat inget liv nu när de är skola.



chacha

Jag är på dåligt humör som vanligt....... Blir alltid på dåligt humör efter skolan nu på senaste tiden, fråga mig inte varför. Känner mig så jävla irriterad på allt och alla, och allt kan suga. Skolan är så jävla tråkig och jobbig, orkar fan inte med den. Jaja färdig kröjmat.

Det blir kanske inte något gymkort eftersom eve troligtvis inte kommer att få ett gymkort nu när hon fyllt år osv, men om någon annan vill börja med mig ist så blir det ju av, men annars tar jag pengarna och köper en vinterjacka ist:)

Ikv ska jag se dhw och gå och lägag mig efter de, hade hoppats att Robin skulle sova här men de blev it, och det sög ju.

Puss på er alla glada!

måndag

Idag hade jag sovmorron och vaknade tidigt och kunde inte somna om, efter skolan så for jag till Jonas och var med han och Robin en stund. Sitter just nu och lyssnar på musik och funderar på sängen, men jag är verkligen inte trött så vi får se hur det blir med det.


söte:)<3

RSS 2.0