.....


bilder





där var de fredagsmyyyys tralllalala




Bra dag/kväll!

Igår så följde jag Cornelia, Sara och Malin på stan efter skolan sen efter ett tag på stan så kom Ronja och vi gick till gottis och köpte lite godis. Sen gick vi raka vägen hem till henne och gjorde Varma mackor och båda somnade efter maten i varsin soffa. Sen då vi vaknade gick vi ut med hennes doggie och jag frös nästan benen av mig, det var så sjukt kallt. Vi for senare till Josefin, men innan det så for vi och hyrde Youth in revolt och köpte mer godis! Filmen var inte sådär jättebra men ändå helt okej.


 
Mina snygga flickor!

Sötis :)

Corran var inte så sugen att vara med meeeen hon är söt ändå, haha

Ronja fick sin julklapp av Jossan 

Haha, söta!


Men kvällen slutade dock inget vidare, det lilla jag byggt upp av mig själv föll igår och jag vet inte hur jag ska ta mig upp längre, och om jag ens orkar börja försöka. Känner mig tom, ensam och värdelös just nu, som att jag är ett vandrande spöke och ser inget bra i någonting.

We like it

Blev sjukt festsugen! Ska prata lite med min mor och höra om vi kan styra något hemma hos mig de skulle isf varit jävligt najs! Ifall hon ger med sig så taggar jag som fan till nästa helg!


lite bilder från igår








No school

Sitter nu i min morgonrock och har just duschat, ingen ork att fara till skolan idag eftersom det bara var en lektion då jag inte kunde vara med på badet. Min mage skriker efter mat men jag vet inte vad jag vill äta, blir nog en varm macka kanske?


Duschen väntar


en bid från idag på mig och mallanpullan!


nä nu ska jag lämna datorn ett litet tag och gå och duscha, jävligt skönt.. har helvetes flottigt hår "som bacon"- Sara Cederlund..............

Malin har söta kåmpizar


Nobody's wife

Idag har det varit en riktigt seg dag, den verkar ju aldrig ta slut! Tur då att man har så fina vänner som gör allt roligare :)





så jävla sexi, min andra nya vän abdullaaah


Girls just wanna have fun

Har sovit 2 timmar inatt men har inte känt mig trött förens nu, ska nog snart lägga mig och sova. Men först lite bilder från idag! :)












hahahahah <3



min nya vän fatima!


Slapp söndag

Har just sett klart Sammys äventyr, jag älskar animerade filmer.. Hehe. Innan de så gjorde jag bort att duscha så att jag kan komma snabbt i säng efter filmen. Ska snart sova, och det enda jag fått gjort idag är att jag och mamma har varit och solat.
Längtar inte till imorgon, får ångeeeeeeest
Det enda positiva är att jag ska vara med Eve efter skolan.



Godnatt!

Nyårslöfte

Lite sent meeeen, vem bryr sig

-
Bli en bättre människa inte dömma någon för snabbt, inte snacka skit och bli mer positiv
- Inte äta godis mitt i veckan, och kanske försöka äta lite mer grönsaker..
- Bli bättre på spara pengar (kan bli svårt)
Egentligen ingen ide att jag skriver de, men gör de ändå. Bli bättre i skolan  är så sjukt skolless och vi har fortfarande lov..


cute


Kungen på beskära



DAGENS MILF


Kanske ska börja med det?  Vill bara göra lite reklam för min söta mamma.

Egenskaper:
-
Duktig på städa
-Kan sjunga
-Lagar hyffsad mat (Typ hamburgare med ris)
-Har facebook, så hon gillar mina statusar då ingen annan gör de så jag slipper känna mig mobbad.
-Hon är smal (Powerwalkar som hon nu säger att hon gör)
-Rider häst, erfaren ryttare..
-Kan vara lite grinig, men då är det bara att ignorera så går de över
-Tycker öl är gott
-Pratglad
-Omtänksam


De var väll de!

Cornelia Eriksson

c.eriksson säger:

njaaa

du ska se mig

långkallingar, täckisar, powerskor, linne, fleecekofta, megafluffjacka o värsta gayiga mössan plus typ världens varmaste handksar

jag är typ varmare

ute än inne haha


Silvershampoo

Tror jag ska ta mig en dusch och använda lite silvershampoo så att mitt kycklinghår kanske blir lite mindre gult. Dessutom ska jag nog använda min nya hårinpackning, som var superbra!


Vänskap ♥

Det dummaste jag har gjort det senaste året är att jag har prioriterat helt fel, men det sägs ju att man lär sig av sina misstag och det har jag verkligen gjort. Det finaste som finns är vänskap och jag är så tacksam för mina fina vänner. Jag vill så gärna bli en bättre människa och jag hoppas att jag är på god väg.

Myyyys

Igår var jag med världens bästa Evelina, vi chillade med hennes moder som vanligt. Först såg vi Lets Dance och åt godis och hottiga ostkrokar eller iaf jag och hennes mamma, Eve satt och spelade Sims.. hehe. Sen efter det spelade vi alfapet som vanligt, och för ovanlighetens skull så vann jag!



KUNG

Sjukt bra dag idag!

Idag är jag glad och ingenting kan få mig till motsatsen, jag har varit på lilla julafton och jag blev jätteglad över varenda liten sak jag fick! Orkar inte ta kort på vad jag fick men kan rabbla upp de iaf :)

- 2 stycken jackor en skinnjacka med päls , och en beige vinterjacka med lurv i huvan
- 6 stycken tröjor 3 stycken t-shirtar med snygga tryck, en trekvarts grå tröja med spets på ryggen och 2 vanliga t-shirtar som även kan användas som pyjamas tröjor
- Sockar
- GODIS
- 500 kr
- Refillcheckar
fick två stycken Halebop på 200 kr (Alltså 400 tillsammans)
- Trisslotter vann 75 kr :-)
- Pyjamas jätte mysig pyjamas från cubus
- Vantar stickade
- Tights lite tjockare tights från gina

Jag är verkligen jätte nöjd :)





okej det såg grymt snuskigt ut, MEN de var sjukt gott!


Pussipuss


Hold My Hand

Allting känns lite rörigt just nu, men det kommer nog bli ordning på allt snart hoppas jag.
Jag har varit med Evelina i måndags, hon sov över här och sen dagen efter gick vi lite på stan. Jag köpte en hårinpackning på Hårstudion och sen gick vi och åt kycklingsallad på Café pite.









-

Vad händer?..

Söt


Me Myself and I

MonkeyBoy

Sitter med en turban på skallen just nu, funderar på om ja ids noppa ögonbrynen osv. Dock kanske de är lite för sent för det? Iaf nu då jag hade tänkt börja vända tillbaka på dygnet.

Mitt nyår blev helt okej, började först med att jag Tina och Evelina började fixa oss här hemma hos mig. Sen skjutsade mamma oss till Hanna på förfest, dock stannade jag inte där så länge jag beslöt mig för att åka hem men nästan direkt jag kom hem så åkte jag till Malin och var där med massa trevligt folk :)

Nu ska jag nog ändå ta tummen ur röven och pyssla om mig själv lite, det kan jag behöva!








RSS 2.0