Dumma rubrik

tycker det är jobbigt med rubriker när man inte riktigt vet vad man ska skriva om, man sitter och funderar jättelänge och islutändan låter allt bara konstigt.
Det är lång tid mellan när jag skriver någonting här och det är för att jag ar ingenting vettigt att skriva och det jag gör om dagarna är till största del att jag sover. Roligt va? Är så sjukligt trött och jag vet inte varför, får liksom ingen energi till att göra någonting fastän jag vill.

Någonting roligt är iallafall att vi ska skaffa oss en liten kisseunge! Vi har inget namn på den än så ska googla lite gulliga namn. Den var nå blandning mellan helig birma, ragdoll och bondkatt såå vi får bara hoppas den behåller dom ljusblåa ögonen! Wiiiie, är jättejättemega glaad

Lite bilder kan jag också bjuda på så bloggen kanske blir lite roligare







densvenskabjörnstammen!

Konstigt nog

så är det några trogna läsare som ständigt är in och kikar ifall jag skrivit någonting.

Nu när man kan i stort sett göra allting via telefonen och tvn så glömmer jag helt bort att vi har en dator. För någon dag sen var vi till elgiganten (tror jag det var) i lule och köpte en ny större tv, det var nån smart tv så nu kan man surfa på internet via konstrollen hur asm? Så datorn kommer lite i skymundan. Sen så vet jag inte hur man mobilbloggar heller.

Senare idag/kväll så ska jag och robin på utflykt, haha det låter kanske lite töntigt men det lär nog bli hur mysigt som helst!


Jag känner mig som den lyckligaste flickan på jorden i den här underbara pojkens armar. Han är så otroligt fin och får mig att känna mig som om jag är vackrast, mest speciell och så helvetes älskad. Varje dag känner jag mig "nykär" och det pirrar fortfarande i magen. Underbara känsla försvinn aldrig!

RSS 2.0