Hemma

Kom hem för ett litet tag sen, är FETT jävla hungrig. Vi har ingen mat hemma och Robin är på jobbet och har bilen så jag tar mig inte till affären. Får svälta tills han kommer hem. Måste verkligen plugga, och jag får lida igenom denna vecka med skolan för nu är det prick 1 vecka (!!!) kvar till värme sol och slappa.
Har ingenting intressant att skriva såå det var nog allt.

Sugen på lite partyyy

Har varit taggad på festa ett tag nu, det var riktigt längesen. Gå ut på krogen och umgås med mina vänner, dricka en tequila för mycket och bara ha kul.
Till helgen hoppas jag att ditt legg har kommit C, för då kanske vi drar ihop nått? Det skulle vara FETT nice.

True story

Sann vänskap handlar inte om att man ska ses eller prata varje dag.
Det handlar om att det kan gå hur lång tid som helst utan att man hörs,
men sen när man väl träffas är det som om det inte ens gått en sekund

Läääängtar!

Imorgon är det bara en vecka kvar tills vi far till Teneriffa! Är så sjukt pirrig i magen för har ingen aning vad jag ska förvänta mig, åååh jag kommer vara tvungen att dricka innan jag sätter mig på planet för att inte vara så himla nervös. Haha, jag låter som värsta nörden men är fett rädd för att flyga. Sen så längtar jag så mycket att jag håller på spricka.

Lite nyare bilder







Happy day

Idag har praktiken varit så himla rolig, och tiden gick fort. Sen väntar ett religionsprov i morgon, pluggat lite ikväll hoppas bara att jag klarar det. Känner att jag behöver soooola, få lite färg innan Teneriffa + att det är så himla skönt också. Nu ska jag gå och lägga mig, möjligtvis plugga litegrann också. Men det är bara kanske. Hoppas ni också haft en toppendag :-)

Måndag

Idag har jag:
Tandläkaren - Praktik - Tacos - Tränat


Söt plutt

Söndag

Idag är det söndag och jag känner mig så himla utvilad, jag har haft en riktigt bra helg. Fredags somnade jag tidigt, kring 10 och lördagen var jag med Evelina. Idag har jag varit med Evelina litegrann och efter det så kom jag hem och var med Robin, senare for vi på middag hos hans föräldrar med Sofie och David. Är så sjukt mätt att jag håller på dö, och sen när vi kom hem tränade jag och gjorde lite oliva övningar. Förövrigt så har jag en jävla monsterfinne på näsan som jag inte verkar kunna bli av med (ifall någon ville veta). Nu ska jag hjälpa Robin lite med tvätten, det blev ett väldigt intressant inlägg. Eller? Haha..

Glad idag

Är på bra humör änsålänge, är pigg och glad och har träningsvärk. Mår så bra nu när jag börjat äta nyttigt och börjat röra på mig. Blir så himla mycket piggare. Sen så är det ju bara 18 dagar kvar tills jag åker utomlands, längtar så himla mycket. Sara ska följa och det gör det hela mycket roligare för då kan vi längta tillsammans. Första gången¨jag är utomlands, hoppas det blir fett nice.



Hoppas du längtar sassi!

Fuck life

Jobbig period just nu, därför det är ganska dött i bloggen. Ska ta tag i den senare då jag har ork till att göra det. Ska strax till Luleå (Storheden) med dom bästa personerna man kan tänka sig, komma bort lite från mitt skitliv. Jaja, ska bita ihop och fixa ihop allt som jag misslyckats med så kan kan sluta tycka synd om mig själv nångång.


Ibland är det skönt att bara strunta i allt


RSS 2.0