28/11-10 SÖNDAG

Hej Robin här, Jennifer ville att ja skulle skriva ett inlägg så har inte så mycket att välja mellan.

Idag så klev vi upp kring 10.00 och så åt vi frukost. Sen efter det så myste vi en stund, strax efter de så for vi till Jennifer och hämta några saker sen efter de åkte vi till stan för att hämta Jenkis P-piller och sen handla lite. Sen kom vi hem kring halv 2 och då åt vi typ en kyckling sallad mm.
Vi gick på skyltsöndag i Lillpite med Emil Lövgren och joacim nilsson. Vi träffade tomten som bjöd på godis men jenkis var typ i sina drömmer eller nå för då vi kom ut så sa hon: skulle vi inte få nå godis av tomten eller?
Och så hade hon en jätte ful gul reflex väst som hon diggade hahahaha.
Sen så kom vi hem till mig och då hoppade vi jävlat direkt i ett varmt skönt bad men stearin ljus!
Nu sitter jenkis och spelar sims 2 som inte verkar gå så jätte bra men snart ska vi lägga oss så Hejdå!



Like a G6


Nååwii

Yäy mallan in tha house

Corran tror att hon är cool och gästbloggar på Jenkisblogg. Men jag är ju coolare och bloggar ännu bättre än henne! Tänkte bara säga att jenkis e som lite söööööööööööt :) Men jag är sötare!
pusspusspusspusspusspuss!


Söta Jenkis och den OOOOOtroligt söta Cornelia!
//MAAAAALLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNN

Befferibuff...ni kommer garva läppen av er!

Hejsan alla där ute, eller du där ute det är typ bara en som läser jenkis blogg. Det är corran btw, jag är bäst. Precis som tha rat. Rattatoui. Vi har NK det suger. Jenkis gillar att sucka lite. Meeeen...ska dra nu. Lunch o biff vettu!


jenkis och JAG


@ Robbis

Sitter just nu hos Robin, jag har duschat för en stund sen. Fattar inte vad jag gör uppe nu och det värsta är att jag vaknade klockan 7 och kunde inte somna om!?
Fyllde ju år i lördags, då fick jag några presenter och vi åt tårta hos morfar, har nog ändå några presenter kvar men vi får väll se :)


Saknar lillrambo :)

RSS 2.0