lördag

Måste bara berätta att jag har möblerat om i mitt rum ,och det blev faktist fint! Lite ovant kasnke,men jag vänjer mig nog snabbt. Fast det är egentligen inte så mkt jag har flyttat på,jag böt bara plats på datorn och tv;n men det blev ändå ganska stor förändring men jag är dock inte klar. Ska flytta barbordet och kanske köpa en ny soffa också. Något jag verkligen vill göra är att riva ut garderoberna för dom tar så grymt mkt plats men det kommer inte hända eftersom vi bor i lägenhet..

Nu snart börjar nog någon bra film som jag och jessiegirl ska mysa framför (; Men ni får ha det så bra !











PuSs

lördag

Jag kom just innanför dörren , jag har varit på stan med min käre mor. Det har väl varit ganska så trevligt ,tycker vi borde hitta på saker tillsammans oftare! På stan hittade jag mig en svart stickad kofta från ginatricot,en svart tunika från cubus och ett armband med många ringar från indiska.Det blev faktist riktigt billigt ,älskar rea :) Ikväll blir det mys med chips och sånt framför nån film på tv med min mor ,hela helgen kommer spenderas med henne med det kommer nog ändå bli skönt för det var ganska länge sen vi gjorde saker ihop. :) Måste kila nu ,maten står på bordet !heuheu

PuSs

ingen rubrik

jag kan tydligen inte skriva vad jag vill och vad jag tänker i min bligg eftersom nån tjallar till min mamma ?Det är bra ,fortsätt så .Äh då äre ju ingen ide att ha lösenords skyddat heller ,härligt. Jaja puss på alla där ute ;*

PuSs

fredag

Dagen började med skola och på skolan hände ingenting speciellt, eller jo en lite kul sak hände :) På slöjden ,haha . Jag håller på med en kattlåda eller nått sånt ,åsså skulle jag spika fast nå tyg i hålet åsså satte jag mig på lådan och vad händer då? Jo den spricker ,hahaha kul ,jag måste ha gått upp extremt mkt alltså .Om någon fattade hänn så fattar ni säkert hur mkt vi skrattade (;; Sen efter skolan gick jag på stan med Natali och det var roligt,härlig tjej alltså (Y) Innan jag började skriva så kändes det som att jag hade mkt att skriva om men nu när jag ska skriva ner det så försvinner allt ,hehe .
Orkar inte skriva nå mer nu ,ha det bäst !

PuSs

torsdag

Dagen har varit helt okej, det började med skola och då hade vi två lektioner = chill ;)) Efter skolan väntade jag på Eve som har extra engelska, efter det så gick vi till ica, hehehehe, och köpte flåd till att plugga men det blev tyvär inget pluggande för våran del. Istället så lagade vi mat och sedan så sminkade vi oss till emosar. Haha ,har alltid så kul med denna tjej (Y). Hon for hem kring klockan 5, och efter ett tag så ringer det på dörren och där står några coola pojkar. Ville inte släppa in dom eftersom att jag hade emosminkning men jag hade inget val för dom kom in iaf .heuheu. Nu så sitter jag här och lyssnar på min utnötta musik och på msn och tråkar. Måste kanske göra lite SO också för den skulle typ vara klar idag och jag har mkt kvar.. men jag har seriöst ingen lust att plugga, så det blir nog att jag slänger mig framför tvn med en chipspåse som nästan är slut, haha.

PuSs

Onsdag.

Idag är det onsdag och det blev ingen skola för min del ,orsaken till det är mest att det är oroligt här hemma och jag pallade inte skolan .Vilken perfekt dag att börja mitt första blogg inlägg ,för nu har jag tid att verkligen sitta och tänka på allt möjligt .Min blogg kommer dels att bestå av mina tankar och så , för att få skriva av mej sådant jag inte vill gå omkring och bära på. Men jag kommer att skriva om mycket annat också.

PuSs

RSS 2.0