fredaaaaaaaaag

Sitter just nu och äter frulle, ska snart dra iväg till skolan. Vädret är super och mitt humör är på topp!:) Ahhhja ska gå och klä på mig nu ,tjiiing !


Puss

Snarrrt sommarloov (Y) :):):):)

Snart är det sommarlov och det kommer kännas både kul och tråkigt, för hela klassen kommer ju splittras:( Men ändå skönt med sommarlov.


En kaninbild

...

En till kaninbild.......


Someday we gonna rise up on that wind you know
Someday we gonna dance with those lions
Someday we gonna break free from these chains and keep on flyin'


PuSs

..

aj fan helvete slog migi huvvet i lyktan, fitta !:@

intressant. vill gråta aj

Torsdaggggggg

Idag hade vi kort dag, eller alltså vi har just nu 4h hål så jag sitter och väntar på Rebbis ska komma för jag ska färga hennes hår. Men nu är det verkligen inte länge kvar till sommarlov! Och jag håller inte koll på vad det är för dagar längre, längtar som fan!:D

Aja har gratis sms nu så skriiiiv!:):):):)
076-112 88 58

PuSs

Fan vad cool du är torkel!

Hehe, back on track.. yeaah . Ah nu är datorn tillbaka och jag ska datanörda som aldrig förr, nä men å andrasidan har det varit jävligt skönt utan dator. I helgen och i veckan har jag hunnit vara med eve, tina och don i rosvik, ett skäl till varför jag fick dataförbud. Jaja och jag har solat ganska mycket i veckan och pluggat matte såinnihelvete !Och gissa vem som fick sig en tårta idag?haha klarade G i matten idag! Alltså jag är den lyckligaste i världen;);).Har hunnit med att träffa min lillebror och min faster i veckan också, orka långt inlägg.




PuSs

:(

har dataförbud, då vet ni !

:)

Såhär blev håret ;

tack ewis !:)<3

snart ska jag och gulle på stan, efter det blire att vara med evelina ;D Tror jag ska köpa gratis sms idag, (om jag ids) vet inte om jag orkar kasta iväg 300 kr ........ aja får se.

PuSs

Fredag

Vaknade nyss, har typ sovit nån timme i natt men är ändå inte nå trött. jaja, ska äta frukost nu sen fixa mig. Hadet bra!

PuSs

.

asså vad är mitt problem? jag kan inte sova helt meningslöst att försöka. Jaja intressant. Lägger in en bild som är kassare än kast, men iaf. Det blir nog bra ;D Ska lägga mig och lyssna på musik nu, hejssssssssss


PuSs


ah kul

ååh jag är itnå trött och har överskottsenergi, klockan är ganska mkt ändå. Men funderar på fixa mitt hår nu, blev nyfiken på hure kommer se ut fixat ;)Ah så blire .

TJING

PuSs

<3

Idag ska jag gå på stan med min kära bror, fan vad jag har saknat honom! Typ aslänge sen sist :(

Du är bäst !
PuSs

Fredag

Igår var jag med Linnea, Tina och Evelina. När jag kom dit så låg Tina och Eve och sov i soffan men gick upp typ då jag kom, den så började vi färga mitt hår och undertiden så kom Linnea åså. Vi åkte och köpte godis typ kring 22 och jag skäms att jag for så jävla ful som jag var, menmen. Vi har typ bara myst på med godis tv och prat, mysigt mysigt :).


det ser fan äkta ut !




Det är läskit att köra själv mitt i natten ><

PuSs


onsdag

lite bilder, ork it berätta hulehuuu;
 

DET SPÖKAR HOS TINA OCH JAG FICK DE PÅ BILD!


Jag har haft en kul kväll och jag älskar mina vänner:)<3

PuSs

Whoooaa!

Vafan har jag gjort nu?:O Skulle kolla om jag kunde fixa min blogg själv, men icket! Hur gör jag nu?! Helt bark x)
Hjäälp panik .......

Onsdag, -

Alltså jag vill som inte vara sådär vanlig på examen, jag vill typ göra nåt nytt med mig själv. Typ jag vet inte, men någonting annorlunda. Inte som jag alltid ser ut, det blir ju astråkigt isf. JAJA som att ni bryr er ;).




Jag saknar er, ni vet vilka ni är:)<3 (om ni nu läser hejna ens)

Detta fält måste fyllas i

Ork it, det kommer aldrig bli av om det fortsätter såhärrrrrrrrrrr. ......


Jag glömde bort att vi hade sovmorgon idag och igår så jag for till skolan, igår satt jag bara på skolan och väntade av tiden men idag tänker jag fan inte vara i skolan längre än vad jag skaaaaaaaaa. DAMP DÖ..



Kanske dags att börja tänka på saken?

Ursh blä, drygt inlägg
men jag är ju en dryg person så lev med de ;D

Tisdaaaaag

Har nyss duscha och nu ska jag bara chilla ända fram till dhw ;D Ork it skriva nåmer, tack å heeej !

PuSs

Måndag

Igår for jag till Evelina på kvällen, när jag kom dit så började hon och Pontus att måla så jag gick ut och solade i hundsängen, efter det blev det kallt och jag gick och grillade korv med hennes mamma huhu. Idag har skolan varit rätt så tom för min kära vänner har farit till spanien:(, som tur är så är det några som inte följde med så det är ju chill. Men kommer sakna mina sötisar. Efter skolan idag så gick jag dirr ut och satte mig i solen och där blev jag kvar resten av förmiddagen.



Huhu, ni är utbytta mot småbarn ;)




PuSs

Söndag

Igår kväll var jag med Natalie och Beatrice, först tittade vi på gamla videoklipp på mig, bea och eve , pinsamt ful jag är ..Jaja efter det for vi till Natalie och såg en film med världens dåligaste slut, är typ irriterad över slutet än. Sen var jag tvungen att fara hem och då sa vi hejdå för idag åker dom till Spanien. Kommer sakna alla som åker dit och jag är grymt avundsjuk och sur på mig själv som hoppade av..........






PuSs

Lördag

Igår var jag med nåra snyggingar och vi for och lekte coola i phbs lekland, huhu. Efter det så följde jag med Eve hem och sov där,och nu idag så har vi typ bara solat och målat. Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem med pizza, efter det ska jag vara med Natta om hon nu inte har glömt mig.






PuSs



-

Du är den största ........... jag vet .


Fredag

Åh fan vad skönt med helg! Ikväll blir det att vara med nåra hos Tina, det blir säkert kul. Just nu sitter jag och datanördar mig och väntar på att Rebbis ska bli klar så vi kan börja fara:).



Det här gjorde jag till Bea på slöjden idag eftersom Natta inte ville ha det :( Heueueueu



PuSssssssssss


Torsdag

Idag hade vi en kort dag och slutade kring halv elva men väntade på att Eve skulle göra Np, efter det for vi in till stan och hon köpte sina examens skor. Senare drog vi hem till henne och där solade vi mest och så. Just nu försöker jag komma igån med att göra det sista i So:arbetet men lyckas inge vidare, det är så jävla svårt.......




PuSs

Tisdag

Kom hem för ett tag sen, ska duscha nu sen åker jag till eve.



Sötbea och emo natta ;D


PuSs


Måndag

Dagen idag har varit helt okej, bara det att dagarna går så sjukt långsamt nu när det inte är så länge kvar till sommarlov. Jag är jävligt sugen på godis just nu men jag har lovat mig själv att hålla mig ifrån det eftersom att jag är sockerberoende "tror jag". Heuheu, jag måste verkligen ta tag i so:n imorron för att den ska vara skickad till sara på fredag och jag är på fråga 1 av 3 och det är gode stora frågor, känner stressen..........





(Klicka för större bild)Fyfan vad äckligt.....

PuSs

Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig i min stora, ensamma säng heuheu. Jaja, sov så gott det ska iaf jag göra ;D

PuSs


.

Jag hatar matte! Det kan jävlat suga för jag fattar inget!

-

Nu är maten äntligen klar och fyfan vad gott det ska bli!



PuSs


söndag

Dagen började med att mamma kom in i mitt rum och väckte mig med att hon var skylldig mig en solning, och snabbt var jag uppe.Nu har jag just kommit hem, och ska snart gå och sätta mig och se talang som jag missade i fredags.
Ska även sätta i hårinpackning idag också så min riskvast mår bättre. Jag sa idag att jag inte ska färga mitt hår föränn det är examen och jag har redan ganska mkt utväxt och när jag väl ska färga det blir det ljusa slingor, men vi får se hur det går med det. Heuheu

PuSs

-

Ska sätta i sug hårinpackning nu och hoppas på att min riskvast blir mindre riskvastig, ska nog sätta det i mitt rislöshår också. Intressant  jag vet jag vet ;D..

PuSs

Lördag

Igår var jag med Tina, Julia, Anna, Eve  och Hanna, vi typ åt fika och godis och så efter det gick vi ut och tog hopp bilder men det gick nog inget vidare tror jag:). Sen såg vi en film som hette "DUMA" och den var skit bra! Efter filmen följde jag med Eve hem och sov dära.
Idag vet jag inte vad ska ska göra, ska nog ta en chillis idag. Hadet bra !




PuSs

Tisdag

Idag har jag varit helt frånvarande hela skoldagen, vet inte vad det har varit med mig men skitsamma. Efter skolan gick jag och tog mig en skön och välbehövlig dusch, efter det for vi till Tina på 20års "kalas". Just nu väntar jag på strips för jag är hungrig som ett jag vet inte vad? heuheu. Ikväll blir det DHW som på alla andra tisdagar:). Hoppas imorron blir roligare än idag, hadet bra !





PuSs

Måndag

Idag har jag varit med Evelina på stan och hon köpte nån bikinisak och sen åt vi på sublans. Sen när jag kom hem så räknade jag matte för imorron har vi NP i matte och känner på mig att det inte kommer gå nå vidare.Orkar inte skriva nåmer eftersom det inte hänt något speciellt idag (som alla andra dar) huhu. Jaja, sov så gott!

PuSs

: (

Tror jag håller på att bli sjuk, stackars mig alltså, heuheu.

Mums

.. Just nu sitter jag och äter äggmacka med kaviar, tänkte bjuda på en bild på min goda macka men han äta upp den innan jag kom på de, 2 bad 4 u ;D Skriver detta onödiga inlägg för min kära vän Hannas skull, allt för dig ;)


Det här är inte min macka, men lev med de ;)

PuSs

CPPPPP

FAn vad sur jag blir! Värdelös;o

söndag

Igår så hade jag haft astråkigt hela dagen tills jag for till stan och där var jag med några snyggingar:). Först när jag kom satt alla på Bigboy men sen efter ett tag så gick vi ett varv och kollade på bilarna som körde runt i stan, vissa bilar var svinsnygga! Jaja, efter ett tag så for Evelina ,Tina och deras killar hem till Evelina men vi ville stanna ett tag till så vi följde inte. Vi fick sen åka med nåra killar i en minibuss, jag och linnea åkte för Anna och Hanna inte ville, dom i minibussen frågade hur gamla vi var. och vi bara ; 93;or och dom bara; fan ,ni ser ju ut som typ 19 båda två! ,haha lite småkul :).Sen åkte vi i en annan bil med nåra killar från ?Kommer inte ihåg, men vi fick sitta på deras rutor och sjunga med och typ vinka till alla glada människor:). Jag hade en rolig kväll och det måste göras om!


Linnea :)

Heuheu

Sötis!

Tobbe och hans gäääääng ;)



PuSs

Kung

Fan vad kung jag är;D. Har just slingat och fixar mamis hår, hon blev nöjd och jag blev avundsjuk. Jag ska själv ha sådär senare men inte just nu för jag har ju just färgat mitt så det känns onödigt:).




PuSs


lördag

Hej! Idag är det varmt och skönt ute och mitt humör ligger på topp! Jag vet bara inte vad jag ska hitta på idag, hoppas jag kan vara med Hanna och dom för det var typ evigheter sen jag var med dom:(. Ha en bra dag !


Älska vädret !(Y)


PuSs

Zzz?

Jag tror jag ska ta och gå och lägga mig nu, om jag orkar. Känner mig helt off, aja godnatt !

PuSs

Stall

Kom just hem från morfar/stallet, och jag tjänade en femtilapp på det :).Det var typ skönt att åka hästvagn, helt tyst och fint runtomkring!:).Morfar och Ingabritt ska fundera på saken att kanske följa oss utomlands, känner att mitt humör ligger på topp och jag verkligen hoppas att det blir att vi åker till Turkiet! :)


Nååh,busig pojke :)

Fan vad cool ;)

: )

Ändå fin för att ha tagits med mobil :)






PuSs

-

Fick för ett tag sen besök av Hanna och Stålmannen ;)

fredag

Igår var det valborg och jag följde med natalie till nånstans i ödebyn, det var väl helt okej och trevligt folk. Idag vet jag inte vad som händer men ska kanske följa mami till stallet och åka hästvagn -.- .Men jag får se om jag orkar, kanske stannar hemma och solar i det härliga vädret ist.




En sak som gjorde mig på bra humör idag var att mamma berättade att vi har råd med en resa till Turkiet men ska bara försöka få med oss någon för vi kan ju inte fara utomlands själva när ingen av oss varit det förr :). Jag som tjatat så mycket på att jag vill fara någonstans och komma bort från Sverige, ååh så härligt!
Fan vad najs ;D
PuSs!

RSS 2.0