bad day

Just nu sitter jag och väntar in idol och grace men det känns som att klockan inte rör på sig. For till skolan idag men pallade inte att vara kvar så jag for hem dirr och har sovit bort stort sett hela dagen men det var det värt. Jag får hoppas att det är bättre i morron, vi får väl se. Nu ska jag gå och krypa ner i täcket igen och bara chilla. Hade bäst!


bowla

Vi bowla nu sista lektionen på gympan, vi har bara haft 2 lektioner och började kvart i 11, ändå slappt för vi sluta typ halv 2.


sara var jävlat kung!

åsa med


men inte jag, trodde dock jag var bättre. hehe


phb bilder


söte




hehehehhe

paparazzi

det gick ju bra för vissa ;-)





-




I'm tired of my life.
I feel so in between.
I'm sick of all my friends, girls can be so mean
I feel like throwin’ out everything I wear
I'm startin’ over new,
Coz I’m not even there.

Sometimes,
I wanna get away some place,
But I don't wanna stay too long.
Sometimes
I wanna brand new day,
Try to fit in where I don't belong.

hos eve

Sitter just nu hos eve och diskuterar om viktiga saker som tillexempel en mus, som jag kör på hennes ben, HEHE. Idag har alla hp1or varit på phb och typ badat, bowlat osv. Det varfaktiskt kul, men det enda negativa var att vi var hemma ganska sent, men det gör it nå för att vi får kompledigt i morron. Jaja, ha en mysig kväll!

pusstja!

söndag

Vaknade för ett tag sen, Robin for just och nu tänker jag gå och äta ngt. Igår blev inte så lyckat, menmen. Ikväll blir de nog att chilla framför tvn eller nåt.




lördag

Har just fixat mig, ska följa på fest hos alex väntar bara på att dom ska hämta mig. Ha en bra kväll, för det ska jag :)





Pussssstjaah

:)

Tog förresten hål i naveln igår, om nån ville anteckna. Haha

fredag

Skönt med helg, men har varit på ganska dåligt humör delvis av dagen och nu hela kvällen. Har gjort jävlat åssit, typ sett idol och tyckt synd om mig själv. Nä men det var faktist skönt att bara chilla. Idag har vi tagit skolfoto, blev inte nöjd kan jag ju säga, men orkar fan inte bry mig för det går ju inte att göra någonting åt. Känner på mig att i morron kommer bli en toppen dag, hoppas jag har rätt. Tror jag ska slagga nu eller nåt, gör ändå inget vettigt.



haha fan va zött;-) lägger bara upp nån bild

-

Orkar aldrig skriva så lägger bara upp en egobild.
'



------

Ska snart tigga skjuts av mamma till mitt andra hem, har inte sovit där på typ 3 dar så nu är det dags:-) Hehe, ska bara packa lite och vänta på att hon ska duscha klart. Sen ska vi ha "familjemys" haha ;-)


Katching

@ pappa

Sitter nu hos pappa och väntar på mat, sen ska jag och chrille gå upp på konsum och köpa flååd. Har egentligen lust att hitta på nå men det funkar väl att vara hemma också :)


PussTjaaa

skitkul

Var hemma idag också, och kan nån gissa vad jag har haft för mig? Jag har strykit kläder, typ ända sen jag steg upp. Det var så jävla tråkigt, men jag har inte haft nåt annat för mig. Kul liv alltså.. Nä nu ska jag gå och he in alla jävla kläder i garderoben och sen får jag hoppas min kära mamma ids skjutsa mig och köpa nå hårhärg för min utväxt är typ en halvmil och resten brunt.

pusstjaaaaa


-


hemma

Stannar hemma idag så nu ska jag gå och slänga mig i soffan och äta varma mackor. Kan fan it andas, det är så synd om mig alltså ;D Jaja ha en bra dag!


Pusstja

Peanut

Sitter nu hos evelicious och vi drar en "eve". Det betyder att vi sitter och ser tv och chillar sönder ;-) Vi har haft klassgrej idag så vi slutade typ klockan 1, men när jag kom hem hade jag glömt den förbannade nyckeln så jag gick till eve i hortlax, mötte henne utti smurfit åsså gick vi tillsammans.


tog bara nån bild från eves dator, heuheu


pusstjaaaa

Nu drar

jag iväg till skolan, slutar typ vid 1 tror jag.

Pusstjaa

hehe

Man får bjuda på sig själv iblaaaaaaaand


Vi vet att vi är coola ;-)

slagga

Har sjukt tråkigt just nu, hade tänkt slagga men jag kan inte. Har svin ont i halsen kan typ inte prata, ork it.

Igår var jag med Linnea och Andréa, som fixa sig här åså sen drog vi in till stan och for runt lite, sen hamnade vi på en fest i klubbgärdet där vi var typ resten av kvällen.

Ska nog krypa ner under täcket nu och hoppas átt jag har fått tillbaka min röst imorron.

Pusstja!


Bilder från igår?

Tror det var igår, kommer inte ihåg. Jaja spelaroll.....


















RSS 2.0