hungrig

Jag är så hungrig att jag skulle kunna äta nästan vad som helst, men som tur är så kom mamma just innanför dörren och ska få börja göra nå mat. Gick till skolan från robin idag och jag hade jävlat ingen känsel i benen när jag kom fram!

Nu innan vi skulle ha sista lektionen alltså drama så stod vi på bottenplan och väntade på att hanna skulle gå på toa, sara väntade på samma toa fastänn det fanns en "herr" toa bredvid, så jag frågade sara varför hon inte gick på den toaletten istället samtidigt som jag öppnade dörren. Och just som jag rycker i handtagen faller dörren över mig och dunsar ner i golvet! Haha fan vad vi skratta, låter inge kul men de var det:)

Nu ska jag mata mina fiskar på face och sen äta själv, hade!


söndag

Just nu sitter jag med lite hårfärg i håret, och kollar runt lite på face. Kom för ett tag sen hem från eve, jag och robin sov där inatt och det vi hade "myskväll". Snart är det sportlov och då ska jag till arvidsjaur till eves stuga med eve robin och kanske andreas men han kanske inte får, så då kanske eves brorsa följer ist och tar med sig en kompis eller två. Intressant? eh nä, jaja ha en bra dag ;)




RSS 2.0